Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek többségének szerint...

Az emberek többségének szerintetek is szar élete van?

Figyelt kérdés

ma 09:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
42%
Nincs szar élete, az ember maga a szar. A magyar emberek nagy része egy igazi proli.
ma 09:54
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
Magyarországon? A világon? Milyen viszonyban, és milyen tekintetben szar? Azért ez egy eléggé relatív fogalom. Rajtunk múlik, kihez és milyen szempontból hasonlítjuk az életünket, és hogy a „szar" az honnan indul a mi értelmezésünkben.
ma 09:54
 3/21 anonim ***** válasza:
59%
Ki mondja ezt meg? Ki ítéli meg más ember életét. Szerintem én csak a saját életem minőségét tudom nagyjából befolyásolni, ha az rendben van, akkor szinte mindegy ki mit mond róla.
ma 10:00
 4/21 anonim ***** válasza:
28%
Igen.
ma 10:12
 5/21 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom, mivel ez nagyon relatív, hogy kinek mit a jó és kinek mi a rossz. Én nem sok embert ismerek. Én meg vagyok teljesen elégedve a saját életemmel.

Az igények minden embernél változóak. Sőt, az se mindegy, hogy ki mit tesz bele a saját életébe.

ma 10:12
 6/21 anonim ***** válasza:
65%
Mondhatni. A fogyasztói civilizáció nemcsak a külső környezetet roncsolja szét. Érzékelem az embereken a recsegést, aztán ki-ki a maga módján megpróbál "jobb" életet teremteni magának ebben a képtelen rendszerben, de inkább csak sodródunk az árral a szétesés felé.
ma 10:13
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Legalább az emberek kétharmada, akik mélyszegénységben élnek, vagy háborús övezetben.
ma 10:13
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
vagy pedofidesz szavazó.... azoknak de szr lehet.
ma 10:21
 9/21 anonim ***** válasza:
67%

Hát én őszinte leszek. Sosem politizáltam, ezt sem olyan üzenetnek szánom. Remélem senki nem lát bele politikai maszlagot...

De két négyzetméteres sár házban élnek itt az emberek?

Gyilkos pókok, kígyók között harcolnak az életben maradásért minden nap akár iskolába, munkába menet? Fel kell rúgnod minden reggel a cipődet, mielőtt felveszed, hogy nincs-e benne tarantula?

Olyan klíma van itt, hogy mínusz 60 fokban, vagy plusz 50 fokban el se lehet hagyni a házat?

Egy terror rezsim uralja az országot aki kivégez az utcán (levágja a fejed, vagy családtagjaid fejét) ha nem tetszik neki amit csinálsz?

Tudom, hogy lehetne jobb is helyzetünk.

Sokkal jobb is. Sőt! Még annál is jobb körülmények uralkodhatnának az országunkban.

De azért azt mondani hogy szarul élünk itt, elég merész kijelentés...

Van azért bőven ország a világon, ahova nem születtem volna valami szívesen. Na ott tényleg szarul élnek az emberek.

Itt maximum idegesítő / nem a legjobb körülmények azok, amik "sanyargathatják" a magyart.

ma 10:32
 10/21 anonim ***** válasza:
A relativizálás nem érv. Az érv, hogy 2 évvel ezelőtthöz képest számolnom kell mire költök. Ez baj. Ettől mondjuk nem mondom, hogy szr az életem, de lehetne sokkal jobb, ha nem egy elmebajos vezetés fosztogatná anépet.
ma 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!