Nem tudom, mivel ez nagyon relatív, hogy kinek mit a jó és kinek mi a rossz. Én nem sok embert ismerek. Én meg vagyok teljesen elégedve a saját életemmel.
Az igények minden embernél változóak. Sőt, az se mindegy, hogy ki mit tesz bele a saját életébe.
Hát én őszinte leszek. Sosem politizáltam, ezt sem olyan üzenetnek szánom. Remélem senki nem lát bele politikai maszlagot...
De két négyzetméteres sár házban élnek itt az emberek?
Gyilkos pókok, kígyók között harcolnak az életben maradásért minden nap akár iskolába, munkába menet? Fel kell rúgnod minden reggel a cipődet, mielőtt felveszed, hogy nincs-e benne tarantula?
Olyan klíma van itt, hogy mínusz 60 fokban, vagy plusz 50 fokban el se lehet hagyni a házat?
Egy terror rezsim uralja az országot aki kivégez az utcán (levágja a fejed, vagy családtagjaid fejét) ha nem tetszik neki amit csinálsz?
Tudom, hogy lehetne jobb is helyzetünk.
Sokkal jobb is. Sőt! Még annál is jobb körülmények uralkodhatnának az országunkban.
De azért azt mondani hogy szarul élünk itt, elég merész kijelentés...
Van azért bőven ország a világon, ahova nem születtem volna valami szívesen. Na ott tényleg szarul élnek az emberek.
Itt maximum idegesítő / nem a legjobb körülmények azok, amik "sanyargathatják" a magyart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!