A nők miért nem szeretnek, főzni, és takarítani?
Pont ugyanazért amiért a férfiak sem szeretnek, és rátolják a körülöttük lévő nőkre ezeket a munkákat: elveszi azt a kevés szabadidejüket, ami marad a munka után. Nincs olyan idősebb női rokonom, vagy kolléganőm, aki szeret főzni (max sütit sütni) de ettől még megcsinálják, mert ha ők nem, akkor senki.
De persze van aki tényleg szeret házi munkát végezni, de ez csak egyéni szinten van, nem pedig "a nők", mint kollektíva szintjén.
Rohadt fàrasztó àm.
Férfiként. Heti 4x főzök rendes menüket, tükörtoàs pl nem szàmít bele. Amikor rendeset főzök, minimum 45perc az előkészítés, 1,5-2óra a főzés maga. Heti 10+óràm megy el erre.
Szeretném, ha nem este 8-kor már eleve fáradtan kellene nekiállnom.
N
Én szeretek. (kivéve porszívózni, azt valamiért annyira fájdalmasan unalmasnak találom, hogy inkább vettem egy robot porszívót). Viszont nincs kedvem másra főzni és takarítani, pláne, mikor az illető hálátlan, és annyira nem képes, hogy legalább a szennyeskosárba, meg a szemetesbe betaláljon. Meg, mikor egy olyan családban nőttem fel, ahol anyukám és apukám felváltva főztek, és akkor valaki elvárja tőlem, hogy lássam el, mint egy gyereket, és hála helyett még van pofája problémázni azon, hogy nem elég sós neki a vacsora, amit minden este elé teszek (nem szeretem a túlsózott ételeket, és megsózni meg lehet valamit, ha szerinted nem elég sós, de kivenni belőle a sót nem lehet). Van egy libidóm, de ez az ex konkrétan kiölte a vágyat arra, hogy egyáltalán akarjam, hogy megdugjon, mert sírt a meleg vacsoráért, mikor konkrétan kevesebb órát dolgozott, mint én, és előbb ért haza, lehetett volna felnőtt ember és csinálhatott volna magának kaját, ha éhes, ahelyett, hogy éhesen vár amíg hazaérek és főzök, és takarítani, pakolni kellett utána, meg meleg kaját elé tenni, mert a legtöbb, amit össze tudott hozni magától, az egy zacskós leves volt, mint valami kisgyerek.
Szóval ja, szeretek főzni, jól is főzök, de most már megválogatom, ki érdemli meg, hogy megvendégeljem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!