Igaz lehet az az állítás, hogy ahogy a férfiak általában alkoholba, úgy a nők szexbe fojtják a bánatukat? Főleg a szerelmi bánatot
Figyelt kérdés
nov. 24. 20:26
1/15 anonim válasza:
Ha igaz, akkor én ezek szerint férfi vagyok. 😂😂😂😂
N
2/15 anonim válasza:
Én is inkább alkoholba. Szexelni csak olyannal szeretek, akihez minimum nagyon vonzódom, de ilyen azért nem akad bármelyik pillanatban, az egyéjszakások nem érdekelnek, egy normális barátság extrákkalt vagy sima szexkapcsolatot sem rántasz csak úgy elő csettintésre a fiókból. Az alkohol mindig kéznél van.
3/15 anonim válasza:
Én annak idején mindkettőt megpróbáltam. Egyik rosszabb volt, mint a másik.
N
6/15 anonim válasza:
Alkohol vagy csoki, mivel aszex vagyok.
8/15 anonim válasza:
Férfi vagyok és szexelnék bánatból, mert az alkoholt nem szeretem.
9/15 anonim válasza:
Amúgy hol lehet bánatból szexelni?
Férfinak sehol, mert hülyének nézik. De elképzelek egy nőt, ahogy sírva érkezik az első randira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!