Egy férfi hogyan csábít el egy nőt? Hogyan csavarja az ujjai köré? Mik azok a dokgok, amikkel zavarba tud hozni egy nőt?
Mosolygás, megsimogatja a nő vállát...
Meghallgatja a lelkivilágát.
A nő az, aki a férfit az ujjai köré csavarja.
A férfi szédíti a nőt.
Természetesen azzal, ha mindig, minden helyzetben igazi férfiként viselkedik és nem valami sértődött kisfiúként. Ha őszinte és felvállalja az érzéseit. Nem játszmázik, nem türelmetlen, azt érzem a közelében, hogy biztonságban vagyok és számíthatok rá, ami kb. azt jelenti tömören és röviden, hogy akkor is szeret, ha hibázok vagy nem értünk valamiben egyet. Ja, és tisztelettel viselkedik velem. Tisztel, mint embert és mint nőt. Legalábbis nálam ez számít. Meg engem még jó humorral is le lehet venni a lábamról, de ahhoz ugye kell az iq meg az eq.
De ez csak az én meglátásom. :)
Ha ezt csinálja, akkor amúgy nem tud zavarba hozni, viszont ha úgy néz rám, mint a múltkor a munkatársam a büfében, azzal a meleg tekintettel, ellágyult arckifejezéssel, akkor készen vagyok és rögtön elolvadok én is... :D Na meg persze, mellé még jól is nézett ki, szóval, hááát... nincs belőle még egy, az biztos. ^.^
5-ös voltam.
Ha külsőre, arcra nem tetszik a nőnek, nem elég jóképű számára, akkor tehet bármit...lepereg róla.
Ha tetszik neki akkor kevés is elég ahogy #7 írja.
A 6-os válaszomat visszavonom, nem volt a kolléga tekintete sem meleg, sem ellágyult, sem őszinte... Barátnője van, szóval szándékosan átb*szott valamiért a palánkon a viselkedésével. De új felfedezést tettem. Vannak olyan emberek, akik még az elpirulást és a hangjukban rejlő izgatottságot/vágyat?!/ is képesek megjatszani, elhazudni, mint ahogy ezt az ájtatos, vágyakozó (lesajnáló?!) arckifejezést is! 😂😂😂 Az okát nem tudom, de ha tudnám, sem értenem, valószínűleg. Szimpla gonoszság lenne...? Vagy unalom...? Mondjuk, voltak arra utaló jelek is, hogy igazából csak én áltatom magamat, hiszen soha nem próbált még csak beszélgetni sem velem (hacsak nem volt muszáj neki), amikor minden lehetősége megvolt rá, akkor sem. Gyakorlatilag akkor még csak emberszámba sem vett, nemhogy annyira érdekeltem volna, hogy meg akarjon ismerni,vajon tényleg olyan vagyok-e, mint amilyennek mások beállítottak...😢 Plusz ugye a köszönés (hiánya)... Hogy én milyen hülye vagyok, istenem... 🥲😂
De hogy én milyen kibe*aszottul naiv is vagyok, az valami hihetetlen!
És most már az is biztos, hogy nem tart még csak "*urva szép" -nek sem. Hazudott, mint a vízfolyás... Kívánom neki, hogy egyszer tényleg, úgy igazán szeressen meg valakit, hogy ne vegye észre, hogy az az illető valójában csak szórakozik vele.
Mert az azt fogja jelenteni, hogy az érzései valódiak...
... és az bizony fájni fog.
Ezt lehagytam a mondat végéről. 9# voltam, eskü, most utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!