Angelo99 kérdése:
Ugye milyen jo lenne?
Figyelt kérdés
Ugye milyen jo lenne ha tudnank szabalyozni, hogy kivel mit illetve miket almodnank??tegnap 19:50
1/10 anonim válasza:
Az élet jobban érdekelne engem mint az álmok. Ha szabályozhatnám hogy kivel meddig akarok élni.
2/10 A kérdező kommentje:
Azt pedig lehet....
tegnap 19:53
3/10 anonim válasza:
Dehogy lehet. A masik ha elhagy akk elhagy. Meg stb
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor ugy kell alakitani hogy ne haggyon el.....
tegnap 19:58
5/10 anonim válasza:
Egyrészt elvileg lehet. Másrészt miért lenne jó? Csak álmok, nincs jelentősége
6/10 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet??
tegnap 20:02
7/10 anonim válasza:
Már miért ne lehetne?
Én tudtam ilyet, de nagyon unalmassá és megerőltetővé vált az álmodás így leszoktam róla. (Úgy kélzeld el, mintha filmnézés helyett filmet rendeznél. Nem olyan pihentető)
8/10 anonim válasza:
Van olyan újság, amiben természetgyógyászati dolgok vannak, ebben szokott lenni cikk, hirdetés a tudatos álmodással kapcsolatban: érdemes lenne megnézned, ha érdekel.
9/10 A kérdező kommentje:
Es azt hol
tegnap 21:56
10/10 anonim válasza:
#5: Passz, ezoteria rovatban biztos meg tudja mondani valami félkegyelmű, én hallottam már róla többször. Miután, ahogy írtam is, értelmetlen és jelentéktelen az egész álmodás téma, így nem foglalkoztam vele soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!