Ha valaki úgy aláz valakit hogy nem használ trágár szavakat akkor semmi gond nincs?
A kérdésben szereplő felvetés csak a szituáció jogosságától függ.
A kifejtésben tárgyalt szituáció pedig egy kettős mércére mutat rá, miszerint a szatír ne mutogasson a jogaira, amikor ő maga meg mások jogait csorbítja.
Szerintem van az az eset, amikor oké. Ez nekem, lehet, felszínes vagyok meg érzéketlen, de az az eset. A szatír is szexuálisan rákényszeríti magát másokra, mert én speciel zaklatva érezném magam, ha direkt mutogatná nekem egy vadidegen fazon a tökét vagy punciját a metrón... szóval akkor bizony vállalja a következményeket, ne utólag sírdogáljon, mint egy 5éves kislány, mert megérdemelte.
Azt a fajta alázást nem bírom, amikor ez olyannal történik meg, akit olyasmi miatt aláznak, amiről nem tehet (pl. származás, magasság, anyja-apja mit csinál), vagy ha pitiáner dolgok miatt, amikkel senkinek nem árt (ilyen pl. az, hogy vki túl csendes, szereti az animét, rózsaszínt hord férfi létére).
#7:
Viszont te meg ezek szerint voltál olyan nyámnyila, hogy hagytad magad. 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!