Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki úgy aláz valakit...

Benhur1959 kérdése:

Ha valaki úgy aláz valakit hogy nem használ trágár szavakat akkor semmi gond nincs?

Figyelt kérdés
Olvastam egy szatir ügyről könyörgött a bíróságon hogy necsinákjanak róla képet mert felismerik a siettem és megerőszakolják és az egyik rendőr viccesen mondta neki hogy ne aggódj,anélkül is tudni fogják ki vagy és megcsinálnak,röhögve.
ma 12:56
 1/8 magyarul csipsz (o_o ) válasza:
67%

A kérdésben szereplő felvetés csak a szituáció jogosságától függ.

A kifejtésben tárgyalt szituáció pedig egy kettős mércére mutat rá, miszerint a szatír ne mutogasson a jogaira, amikor ő maga meg mások jogait csorbítja.

ma 13:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Tehát ha nekem mutassa valaki a tökét,bármit megtehetek vele?megverhetem,feljelenthetem,levideózhatom,megalázhatom,mondván,házhoz ment a pofonért?
ma 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:
36%
Akkor meg is szabad ölni nem?
ma 13:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Légyszi, előbb tanulj meg írni, mert ez borzalom. :D Eszed legyen, ne erőd...
ma 13:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem van az az eset, amikor oké. Ez nekem, lehet, felszínes vagyok meg érzéketlen, de az az eset. A szatír is szexuálisan rákényszeríti magát másokra, mert én speciel zaklatva érezném magam, ha direkt mutogatná nekem egy vadidegen fazon a tökét vagy punciját a metrón... szóval akkor bizony vállalja a következményeket, ne utólag sírdogáljon, mint egy 5éves kislány, mert megérdemelte.

Azt a fajta alázást nem bírom, amikor ez olyannal történik meg, akit olyasmi miatt aláznak, amiről nem tehet (pl. származás, magasság, anyja-apja mit csinál), vagy ha pitiáner dolgok miatt, amikkel senkinek nem árt (ilyen pl. az, hogy vki túl csendes, szereti az animét, rózsaszínt hord férfi létére).

ma 13:39
 6/8 anonim ***** válasza:
A másik alázása semmilyen formában nincsen rendben, a jelen eset sem kivétel ez alól.
ma 14:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Ha engem kiröhögtek a kányok a kűlsőm miatt,akkor sértették a jogaimat,ettől függetlenül semmi hatrányuk nem lett ebből,nekem viszont igen
ma 15:09
 8/8 anonim ***** válasza:

#7:

Viszont te meg ezek szerint voltál olyan nyámnyila, hogy hagytad magad. 😏

ma 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!