Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem éri meg jobban felnőtt...

Nem éri meg jobban felnőtt pelenkát használni pisilésre, ha a nyilvános WC ára 250 ft/db a Pelus pedig 150?

Figyelt kérdés
tegnap 23:02
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Hát a matek alapján de.
tegnap 23:04
 2/8 anonim ***** válasza:
57%

Ha ennyire igénytelen vagy akkor de, megéri.

Amúgy meg menj el wc-re mielőtt elmész otthonról.

Munkahelyen/nagyobb bevásárlóközpontokban mindenhol van nyilvános ingyenes wc.

tegnap 23:05
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Már legtöbb helyen fizetősek és zárva vannak.

Aki utcán dolgozik az meg pisilje össze magát mi.

tegnap 23:15
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Olyan draga mar? Nem csak 100 ft a nyilvános vizelde?
tegnap 23:28
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
Akik itt a pelust éltetik azoktól kérdezném, hogy ha a fenti összegnél maradunk akkor megéri 100 forintért inkább behugyozni egy pelenkába mintsem elmenni emberhez méltóan wc-re !?
tegnap 23:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha csakis ezt a két értéket vesszük figyelembe, akkor igen, a pelenka jobban megéri. Különben nem biztos.
ma 00:01
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Nékünk férfiaknak könnyű, csak megállunk egy bokorban... Tudod ki fog ezért fizetni, ráadásul már egy érménél is többet.
ma 00:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Nő vagyok és én nagyon ellene vagyok annak, hogy pénzt kérjenek a wc használatáért. Van ország, ahol be kell hogy engedjenek a wcre, ha egy étteremben a pincér azt mondja, hogy arra van a mosdó, használd ingyen, akkor csak a dolgát végzi, idehaza ugyanezért a pincér egyszerűen csak tök jófej. Ennek pedig nem így kéne lennie, mert egyrészt egy emberi szükségletről van szó, másrészt engem zavar már, hogy 2024-re természetes, hogy jövök fel a metróból és a nyílt utcán elsétálok 2-3 pisilő ember mellett vagy megy előttem valaki aki gondol egyet, előkapja a fütyköst és fordul az első fához/oszlophoz.

Egy szó mint száz, ellene vagyok ennek, hogy pénzt kérjenek a wc használatáért, de azért én nagyon ritkán is kényszerülök rá.

Fizetős nyílvános wct illetően legutóbb egy étterembe kellett télen bekéreckednem, mert ittam valami specialitását egy kávézónak ami után azt hittem szétrobban a hólyagom, előtte meg akkor amikor ettem egy hekket egy olyan étteremben, ahol egy nap leforgása alatt folyamatos a nyüzsgés. A két eset között pedig kb 3 év telt el.

Vannak kivételek, amikor muszáj nekem is használnom, de a fenti ritkasága mutatja azt, hogy amúgy képes vagyok elmenni indulás előtt a wc-re és ha a közelben nincs ingyenesen haszbálható wc, akkor képes vagyok visszatartani a vizeletemet. Szóval hacsak nem ittam/ettem valami vizelet- vagy hashajtó hatású ételt, ez nem kéne hogy gondot okozzon.

ma 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!