Nem éri meg jobban felnőtt pelenkát használni pisilésre, ha a nyilvános WC ára 250 ft/db a Pelus pedig 150?
Ha ennyire igénytelen vagy akkor de, megéri.
Amúgy meg menj el wc-re mielőtt elmész otthonról.
Munkahelyen/nagyobb bevásárlóközpontokban mindenhol van nyilvános ingyenes wc.
Már legtöbb helyen fizetősek és zárva vannak.
Aki utcán dolgozik az meg pisilje össze magát mi.
Nő vagyok és én nagyon ellene vagyok annak, hogy pénzt kérjenek a wc használatáért. Van ország, ahol be kell hogy engedjenek a wcre, ha egy étteremben a pincér azt mondja, hogy arra van a mosdó, használd ingyen, akkor csak a dolgát végzi, idehaza ugyanezért a pincér egyszerűen csak tök jófej. Ennek pedig nem így kéne lennie, mert egyrészt egy emberi szükségletről van szó, másrészt engem zavar már, hogy 2024-re természetes, hogy jövök fel a metróból és a nyílt utcán elsétálok 2-3 pisilő ember mellett vagy megy előttem valaki aki gondol egyet, előkapja a fütyköst és fordul az első fához/oszlophoz.
Egy szó mint száz, ellene vagyok ennek, hogy pénzt kérjenek a wc használatáért, de azért én nagyon ritkán is kényszerülök rá.
Fizetős nyílvános wct illetően legutóbb egy étterembe kellett télen bekéreckednem, mert ittam valami specialitását egy kávézónak ami után azt hittem szétrobban a hólyagom, előtte meg akkor amikor ettem egy hekket egy olyan étteremben, ahol egy nap leforgása alatt folyamatos a nyüzsgés. A két eset között pedig kb 3 év telt el.
Vannak kivételek, amikor muszáj nekem is használnom, de a fenti ritkasága mutatja azt, hogy amúgy képes vagyok elmenni indulás előtt a wc-re és ha a közelben nincs ingyenesen haszbálható wc, akkor képes vagyok visszatartani a vizeletemet. Szóval hacsak nem ittam/ettem valami vizelet- vagy hashajtó hatású ételt, ez nem kéne hogy gondot okozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!