Filmekben, sorozatokban néha van olyan, hogy valaki elkezd utánozni valakit. (Pl. a 90210 Beverly Hillsben egy rokona utánozta Annie, meg most az Emily in Parisben Genevieve utánozza Emilyt.) Ilyen van a való életben is?
Azért kérdem, mert egyszer volt hasonlóm, hogy valaki mintha utánozott volna. Persze nem ennyire, mint a sorozatokban, hogy már az én életemet akarja konkrétan, csak ezt-azt, amit korábban sose csinált, megcsinálta, röviddel azután, hogy én is csináltam. Ez amúgy már jó régen volt, és akkor hagytam magam meggyőzni, hogy véletlen egybeesés, vagy csak inspirálódott, stb.
De most nem is az én múltbeli dolgom a lényeg, igazából érdekel, valaki élt-e már ét ilyet, hogy elkezdték utánozni, sőt, hogy mint a sorozatokban, már el szerették volna kezdeni az ő életüket élni.
Apropó, eszembe jutott, hogy néha ilyen romantikus filmekben is van ilyesmi jelenet, hogy egy szingli nő szeretné egy házas nő életét élni, és többek közt megpróbálja a férjet is elvenni. De ehhez nem tudnék filmcímet mondani, csak már láttam ilyesmit pár bénább színvonalú romantikus filmben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!