Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak tovább nőnek, mint...

A férfiak tovább nőnek, mint a nők? Hány éves korukig lehetséges?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, februárban leszek 17.

175cm magas vagyok. Van egy lány ikertestvérem, ő velem azonos magasságú, de már évek óta nem nőtt semennyit. Gyerekkorunkban én voltam az alacsonyabb gyerek. Esélyes, hogy én még nőni fogok?

nov. 16. 02:45
 1/8 A kérdező kommentje:
Amit kihagytam, hogy én pont akkor kezdtem el jelentősen megnőni, amikor ő megállt a növésben. Így értem utol.
nov. 16. 02:48
 2/8 anonim ***** válasza:
15%
23 éves koraig no kb az ember, de a lanyok tovabb allitolag!:) de ember fuggo, orokolt genek. Attol fuggoen milyen ikrek vagytok, vagy attol fuggetlenul, h ikrek, meg kis elteresek lehetnek. Lehet, h neki annyi jutott.
nov. 16. 03:35
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

#2 fiú-lány ikerpár csak kétpetéjű lehet😀

Szerintem a fiúk nem feltétlen “tovább” nőnek, csak többet. Ha egy lány alacsony marad, ő azért nyilván elég hamar eléri a felnőtt magasságát. 157 cm vagyok, ennyi voltam már 13 évesen is :D

nov. 16. 07:26
 4/8 anonim ***** válasza:
49%

Ez a 25 eves koraig no az ember plane ferfi dolog, max a csontozat osszeforr dolog, magassag nem. Mar ~16 a fiuknal elerik a max. magassagot esetleg kesobb ~16 es 20 kornyeken +1 vagy +2cm de ez is ritka. Ott mar nincs semmi utana a vilagon a legtobb embernek. Egy olyan ismerosom sincs aki 23 evesen nott volna akar 1cm-is. Pedig o meri meg minden mert a sportja is olyan az egyiknek, fontos neki a magassag. Utoljara talalkoztam veluk ugyakkorak maradtak mint regen, utoljara = 1 - 2 eve en vagy 29.

A lanyoknal meg mar ~14 evesen vege a novekedesnek, ok inkabb noiesednek, ugy nonek, kommunikacioban meg hat intimebb teruletek is, keblek, stb.

nov. 16. 08:10
 5/8 anonim ***** válasza:
35%

Nő vagyok, 14 évesen elértem a 172 cm magasságot.

Sógorom 19 volt, amikor összejött a tesómmal, akkor picit alacsonyabb is volt a tesómnál. 24 volt, amikor esküdtek, tesóm mellette állt tűsarkúban, és sógor még így is magasabb volt fél fejjel a tesómnál (nem volt semmi cipő magasítója).

Tehát 19-24 éves kora között nőtt kb. fél fejnyit + 1 tűsaroknyit.

nov. 16. 15:08
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi! :D akkor még nőhetek valamennyit.

Minden férfi magas nálunk, apám 190cm, még reménykedek.

nov. 16. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
49%

Nálunk sógor apja tetejébe alacsony volt, és az anyja is:)

Simán nőhetsz még:))

nov. 16. 15:14
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
17 evesen mar mondj le errol..
nov. 16. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!