Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan személy, akire...

Van olyan személy, akire ráférne a digitális detoxikáló? Mi okból?

Figyelt kérdés
Pl: Mindig a kezében a teló, vagy sokat számítógépezik, videójátékozik, stb.

#Digitális, detox
nov. 14. 21:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Van. Mindig a kezében a teló, vagy sokat számítógépezik, videójátékozik, stb.
nov. 14. 21:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyet ismerek, teljesen rá van kattanva.
nov. 14. 21:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem pl tömören szétszórttá tesznek. Tartani szoktam ilyen 4 napos szüneteket, és olyankor csak meditálok. Olyankor csak a fontos dolgokat intézem monitorok előtt ez ilyen max 20p/nap.
nov. 14. 21:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mai világban szerintem mindenkire ráfér néha pár nap netböjt. Ma már szinte mindent online csinálunk.
nov. 14. 21:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem is csak böjtölés kellene, hanem alapvetően megtanulni az embereknek limitálni az online létezést.
nov. 14. 21:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem amúgy anyám van már vagy 15-20 éve rákattanva.

Korábban a gép előtt ült, pasziánszozott, majd amikor lett internet akkor fórumokon írogatott. A mobiltelefonok megjelenésével meg teljesen félrement nála valami.

Volt, hogy születésnapjára bevittük neki a meglepetés tortát. Első dolga az volt, hogy felugrott, és lefotózott minket, meg kb. kiküldött, hogy jöjjünk be újra hogy levideózhassa. Majd rögtön küldözgette a képeket az ismerőseinek ahelyett, hogy velünk foglalkozott volna.

Manapság ritkán találkozom vele, de akkor is az van, hogy beülünk valahova, 1-2 gyors fotó mert azt meg kell osztani a világgal, majd közli, hogy ő most kimegy telefonálni egy ismerősével. Miközben hónapok óta nem látott és nem ér rá az a telefon 10-20 perc múlva.

nov. 14. 22:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Vagy például volt olyan, hogy elkezdett főzni, majd vissza ment a telefont nyomkodni, majdnem leégett a konyha.
nov. 14. 22:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek 85%-ra igen.
nov. 14. 22:31
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Van az 95% is.
nov. 14. 23:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezek pótcselekvések csak, kitölteni vmi űrt.

Ha elveszed, akkor marad az űr ami eleve a nethez fog vezetni ujra és ujra amikor teheti.

nov. 15. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!