Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek mért szeretnek...

Az emberek mért szeretnek verekedni?

Figyelt kérdés
Nem a sportra gondolok, bár sokszor az is durva tud lenni. Hanem általában, hogy akik verekednek, azok mért teszik? Megsérülhetnek, és másoknak is fájdalmat okoznak. Mért nem futnak inkább el, ha beléjük kötnek? A verekedést el kell kerülni. Sokan saját maguk fényezése miatt kiállnak verekedni a másikkal, amikor verekedni nem szép dolog, nem szabad rá büszkének lenni, sem pedig értelmes dolog, hiszen a verekedésben meg lehet sérülni, akinek családja van, annak fontos, hogy tudjon menni dolgozni. Isten tiltja a bántalmazást, és a verekedés az. Sokszor nem önvédelemből történik, hanem csak sértettségből, meg azért, hogy mutassa, hogy milyen jól tud verekedni, amikor ez nem olyan dolog, amire büszkének kéne lenni. Aki valamit bizonyítani akar, az elmehet bármikor sportolni. Imádkozni kell Istenhez, hogy az emberek ne verekedjenek, legyenek jók, szeressék egymást. Imádkozz Istenhez, hogy adjon az embereknek bölcsességet, szeretetet, egészséget, türelmet. Amikor imádkozol, bocsáss meg másoknak, bocsáss meg azoknak, akik rosszak voltak hozzád. Imádkozz Istenhez, hogy adjon nekik is bölcsességet, szeretetet, egészséget, türelmet. Amikor imádkozol, bánd meg saját bűneidet őszintén, és kérd Istentől, hogy bocsásson meg. Imádkozz Istenhez, és kérd, hogy adjon neked is bölcsességet, egészséget, szeretetet, türelmet, hogy jó tudj lenni az emberekkel, és szeresd őket. Higgy Istenben, imádkozz Istenhez, kövesd Jézus Krisztus szavait, és olvasd az Újszövetséget.
tegnap 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
:D Jehovás vagy? :D
tegnap 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Jézus. Szóval ha valaki beléd köt pl azt mondja hogy egy mocskos idióta vagy akkor megfogod és elrohansz? Nem mondom hogy támogatom az erőszakot vagy az ok nélküli agressziót de azért ennyire ne legyünk már álszentek. Igen én is pofoztam már fel embert. És nem bántam meg meg is érdemelte. Nem lett belőle sértődés most pl együtt keringőzünk. De a verekedést önvédelemre használni miért lenne bűn? Vagy ha beszólogatnak miért nem csattanhat el egy pofon?
tegnap 21:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Az olyan kötekedésre gondoltam, ahol meg is akarnak verni. Vagy lehet, hogy verekedni is akar. Akkor ott kell hagyni, vagy elfutni. Én keresztény vagyok, és keresztényként Jézus Krisztus szavait követem. Hiszem, hogy Jézus Krisztus maga Isten, emberi alakban. Akiket említettél, azok nem hiszik, sőt, teljesen átírtak az Újszövetséget a saját gyülekezetüknek, és ők nem keresztények. Aki keresztény, az Jézus Krisztus szavát követi. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.
tegnap 21:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha a saját gyerekedről van szó, akkor oké, hogy az ember neveli, de idegen esetén, semmi értelme felpofozni. A legtöbb esetben csak ront a dolgokon.
tegnap 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!