Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Árultak már el téged?

Árultak már el téged?

Figyelt kérdés

nov. 13. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze. A legnagyobb csalódás az exem volt, aki rendszeresen lemondta a randikat arra hivatkozva, hogy a barátjánál segít kifesteni a lakást. Csak azt felejtette el közölni, hogy valójában azért kell kifesteni, mert a barát hugicája elvált a férjétől és hazaköltözik a két gyerekkel és ők már legalább két éve kavartak, tehát előkészítette a lakást arra, hogy majd együtt élhessenek. Közben én tökéletesen jó voltam arra, hogy állandóan kölcsönadjak, mert sosem volt pénze, de persze a kölcsönt sosem kaptam vissza. Egyszer még azt is eljátszották, hogy áthívtak bográcsozni, mert hogy csak fiúk lesznek ott és nem tudják, hogyan kell megcsinálni a pörköltet. Megfőztem, ettünk és hazajöttem. Már akkor is ott volt a hugica, csak akkor még nem tudtam, hogy kavarnak. Ha belegondolok, mekkora marha voltam, mindig elszégyellem magam. De ez van, jó tanulópénz volt.
nov. 13. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
1, nagyon durván hagytad, hogy hülyére vegyenek, nem is nagyon erőltette meg magát a kedves ex, te meg hagytad magad. Remélem sokat tanultál belőle.
nov. 13. 11:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

#2 Igen, tanultam belőle, ahogy írtam is, jó tanulópénz volt.

Gyerekkorból fakadó dolog volt ez, apám sosem szeretett, igyekeztem elérni, hogy szeressen és mivel a halálával ez már esélytelen volt, így a kapcsolataimban is ezt vittem tovább. Túlvoltam pár kapcsolaton, mire ezt felismertem, de sikerült.

nov. 13. 12:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Természetesen. Ez is alap a mi társadalmunkban.
nov. 13. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Olyan sajnos többször is volt, hogy valakinek elmondtam magamról valamit, és valamilyen formában ezzel visszaélt. Tanultam belőle.

Ami majdnem megtörtént: a már volt edzőm felvázolt nekem egy remek lehetőséget, de közben kiderült, hogy annak nem is minden része igaz, valamint "véletlenül" kimaradtak belőle olyan részek, amik nekem ugyan nem, de neki kifejezetten kedvezőek lettek volna. Ezzel párhuzamosan nem túl kellemes dolgokat terjesztett a hátam mögött.

nov. 14. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!