Ördög Nóra a tökéletes NŐ?
Figyelt kérdés
Magabiztos, intelligens, magas, jól néz ki, tökéletes az alakja, humoros, extrovertált, ambiciózus. Mi kell még?nov. 12. 19:49
11/24 anonim válasza:
Fideszes, így az intelligens jelző eleve nem játszik. A neten, tévében látott személyisége pedig nem feltétlenül egyezik/egyezhet meg azzal, amilyen ő valójában. Így, ismeretlenül, pedig nem lehet olyant kijelenteni róla, hogy tökéletes, pláne nem személyiséget illetően, mert csak kevesen ismerik, úgy igazán.
13/24 anonim válasza:
Ördög nórikát hogy szammal vegyjem le a holmiját velem jól vigyáz. Lehet rossz irány
14/24 anonim válasza:
Mi kell még? Hát bocs, de én még Jónás Ritát is többre tartottam a Kölyökklubban. 😁
15/24 anonim válasza:
Szerintem nem szép. Engem a régi moncsicsi babára emlékeztet.
16/24 anonim válasza:
Egy szar celeb életet él. A prolik országában ez inkább szánalmas veszteség. Én elolvasni sem tudok egy blikk cikket annyira gáz, a Nóra meg ezek között éli az életét, vidáman, kényelmesen.
17/24 anonim válasza:
Opportunista. Ő az a típus aki addig fideszes, amíg le nem váltják őket. Ha a Tisza lenne hatalmon, akkor tiszás lenne.
18/24 anonim válasza:
Én nem látom tipik extrovertáltnak. Inkább ambivertált, tehát középen helyezkedik el a skálán.
A tökéletesől is messze van. De nő, az biztos. Ördög Nóra egy nő. Kb így fejezném ki leginkább.
19/24 anonim válasza:
egy teljesen jelentéktelen tucatceleb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!