Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amerikai fekák miért lesznek...

Amerikai fekák miért lesznek nagy rapsztárok, régen azt hittem én is majd nagy rapsztár leszek, aztán rájöttem ez Magyarország, itt ez lehetetlen, ezért inkább csak játszottam hogy olyan vagyok mint ők, mi lehetett a bajom?

Figyelt kérdés
Aki ilyeneket beképzel magáról ott valami nincs rendben agyban nem? Mitől alakul ez ki?

nov. 12. 15:11
 1/6 Pumber89 ***** válasza:
Nem képzelted be elég keményen, hogy amerikai feka vagy. Tuti ez lehet a gond. Próbáld újra.
nov. 12. 15:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem se xd
nov. 12. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Álmodozni nomrális, de egy ilyen álomra alapozni mindent nem.

Ez olyan, mint bármilyen más művészeti ág. Viszonylag ritka az, hogy valaki meg fud belőle élni, pláne úgy, hogy előtte semmi protekciója vagy pénze nem volt.

Szerintem tök jó, hogy az embernek vannak álmai, de ezeket realisztikusan kell kezelni.

Egy beszélt nyelvre alapuló művészeti ág, egy nagyon kis országban, aminek a nyelvét nagyon kevesen beszélik. Ráadásul a rap jelenleg annyira nem trendi, a nagy nevek elvannak, de ez nem a 90es-2000 évek már.

Vannak dologok, amivel javítani tudod az esélyeidet. Pl angolul megtanulni, elköltözni valahova ahol ehhez van valami scéna.

Melette melózol valamit, hogy legyen más bevételi forrás.

Egy arénát nem töltessz meg, de azért egy kisebb eseményt lehet.

nov. 12. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Nézz rá a különböző tehetségkutató műsorokra: ha gyorsan tudsz beszélni, értelmetlen is a szöveged, máris májer vagy idehaza.

"Itsza börfdéj, ja, ja".

Nem feltétlen a magyarok világa ez az utánzás.

nov. 12. 16:01
 5/6 A kérdező kommentje:
4-es akkor szerinted értelmetlen baromság a rap nem? Ez csak ilyen dzsungelmajmoknak való utánzás.
nov. 12. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, ezt úgy hívják, hogy volt egy álmod, de felébredtél.
nov. 13. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!