Csak szerintem bunkóság ez?
Egész jól indult a vezetésoktatás, mindenen átmentem eddig elsőre. A forgalmi vizsga 30 óra után pedig holnap lesz. De így az utóbbi időben sokat bakiztam, mert az oktatóm legtöbbször telefonál útközben és ha szól is valamit akkor a telefonbeszélgetésből kell sokszor kiszednem hogy azt most nekem mondja. Ezzel pedig elbizonytalanít, nem kapok figyelmet, visszajelzést csak akkor ha épp felkapja a fejét valamin és kiakad.
A másik ami zavar hogy mindig az időpontokat módosítgatja vagy nekem kell érdeklődni. Most is megígérte hogy jelez a hétvégéről és akkor még ma tudunk vezetni egyet meg holnap vizsga előtt egy órával. De messengeren nem elérhető, a tegnapi üzenetem meg sem nézte. Ha pedig hívom akkor kicsöng majd sípol egyet.
Teljes homály hogy mi lesz velem holnap, de közben meg nem is akarok megbukni. Hogyan kezeljem ezt a szitut? 😟
Sok sikert a forgalmihoz, remélem minden remekül megy majd!
Amit az oktatód művelt nemcsak, hogy bunkóság volt, hanem felelőtlenség is. Mivel ő oktat, ugyanúgy felelőséggel is tartozik érted, a vezetésedért. Így nem is tud teljes mértékben rád figyelni; lehet, hogy hibás dolgok rögzülnek benned, vagy rosszabb esetben problémás helyzetbe kerülsz. Egy felelősségteljes és megbízható oktató nem így dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!