Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem bunkóság ez?

Csak szerintem bunkóság ez?

Figyelt kérdés

Egész jól indult a vezetésoktatás, mindenen átmentem eddig elsőre. A forgalmi vizsga 30 óra után pedig holnap lesz. De így az utóbbi időben sokat bakiztam, mert az oktatóm legtöbbször telefonál útközben és ha szól is valamit akkor a telefonbeszélgetésből kell sokszor kiszednem hogy azt most nekem mondja. Ezzel pedig elbizonytalanít, nem kapok figyelmet, visszajelzést csak akkor ha épp felkapja a fejét valamin és kiakad.

A másik ami zavar hogy mindig az időpontokat módosítgatja vagy nekem kell érdeklődni. Most is megígérte hogy jelez a hétvégéről és akkor még ma tudunk vezetni egyet meg holnap vizsga előtt egy órával. De messengeren nem elérhető, a tegnapi üzenetem meg sem nézte. Ha pedig hívom akkor kicsöng majd sípol egyet.

Teljes homály hogy mi lesz velem holnap, de közben meg nem is akarok megbukni. Hogyan kezeljem ezt a szitut? 😟

nov. 10. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Keress másik oktatót, aki megtisztel téged a figyelmével és nemcsak a pénzre hajt.
nov. 10. 14:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem is neki fizetem az órákat hanem az autósiskolába utalok. Őt csak “kirendelték” nekem…vagy ez a baj, hogy nem kenegetem a markát? Mi a fene van az emberekkel…
nov. 10. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ez egyértelműen nem normális dolog, főleg hogy nem kevés pénz ebbe a csodás országban egy jogsi. Be se ülnék mellé, ha telefonálgatna elmondanám neki szépen, hogy majd az óránk után intézze a magándolgait ne közben.
nov. 10. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Sok sikert a forgalmihoz, remélem minden remekül megy majd!

Amit az oktatód művelt nemcsak, hogy bunkóság volt, hanem felelőtlenség is. Mivel ő oktat, ugyanúgy felelőséggel is tartozik érted, a vezetésedért. Így nem is tud teljes mértékben rád figyelni; lehet, hogy hibás dolgok rögzülnek benned, vagy rosszabb esetben problémás helyzetbe kerülsz. Egy felelősségteljes és megbízható oktató nem így dolgozik.

nov. 10. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!