Ugye ez igaz?
Gyerekkoromban sokszor hallottam idősebb emberektől, mikor arról meséltem nekik, hogy mennyire várom a karácsonyt/szünidőt/szülinapom/akármit, hogy "akkor már vágod a centit, ugye?". Nagyfater magyarázta el, hogy a katonaságnál csinálták azt, hogy úgy számolták a napokat addig, amíg hazamehetnek, vagy leszerelhetnek, hogy számolták, hány nap van még addig, és ha mondjuk 180, akkor a 180 centis mérőszalagból minden este levágtak egy centit, hogy fizikailag is lássák, ahogy rövidül az idő.
Érettségi előtt én is ezt csináltam, és néha olyan események előtt is, amiket nagyon várok. Vicces elmagyarázni a páromnak, hogy azért festegetek éppen egy két méter hosszú papírszalagot, mert oda fogom kiszögelni arra a falra, és minden nap levágok belőle egy centit. De tényleg segít.
Alternatívaként tudom ajánlani a Time Until alkalmazást, beállítod, hogy milyen eseményt vársz, választasz hozzá valami hátteret, másodpercre pontosan számolja vissza, hogy mennyi idő van még addig.
A naptári nyár kezdete nekem is be van állítva, szóval megértelek, nem tudom, mikor lett ciki szeretni a jó időt o.O
hat en nemtom de csajomal vagyok egy agyban aztan elkezdjunk amit kellesz erre behelyezem de szaraz mint a sAhara. de azert akarja meg elvezi.
ha mar elore belubrikaltuk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!