Osváth Zsolton észre lehet venni hogy meleg?
Már a valóvilágba is úgy ment be, hogy nem titkolta, de alapjáraton, ha csak ránézel nem feltétlen, amikor el kezd beszélni, érezni a stílusán, de nem feltűnő.
Lelehet pontozni, de nekem már a VV óta szimpatikus, teljesen normális, intelligensen kommunikál, ha beleállnak se megy le alpári stílusba. És nagyon fontos dologokról kommunikál mindenkinek érthetően, és áll ki fontos dolgok mellett. Sajnálom, hogy egyesek nagyon leakarták járatni, mert kiállt több influenszerrel fontos dolgok mellett. Mielőtt jönnének a szidó kommentek, hogy milyen.
Az új fizurája, a fülbevaló, a szemüveg, na meg amilyen ruhában volt az új műsorának első epizódjában, összességében eléggé feltűnővé teszik, hogy meleg. Egy sokkal melegebb stílust vett fel, mint régen. Régen meg nem mondtam volna róla, most pedig már lerí róla igazából.
Én is kedvelem a munkásságát és mindenki úgy formálja a külsejét ahogy neki jó, de tény ami tény: sokkal b*zisabb lett külsőre. :D
Áááá 😃😃 Kicsit se 😃😃
én az ilyet már díszbzinak hívom. Egyértelműen a hanglejtése, a mozdulatai, mimikája... tipikus meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!