Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Osváth Zsolton észre lehet...

Osváth Zsolton észre lehet venni hogy meleg?

Figyelt kérdés
nov. 7. 09:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Nem
nov. 7. 10:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mióta lefogyott, eléggé észrevehető, igen.
nov. 7. 10:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Ha igen, miből lehet észrevenni?
nov. 7. 10:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Sosem csinált belőle titkot, szóval alapvetően nem kell észrevenni, lehet tudni amúgy is, mert elmondja magáról. De ha csak egy képet látnék róla, nem tudnám biztosra megmondani.
nov. 7. 10:59
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

Már a valóvilágba is úgy ment be, hogy nem titkolta, de alapjáraton, ha csak ránézel nem feltétlen, amikor el kezd beszélni, érezni a stílusán, de nem feltűnő.

Lelehet pontozni, de nekem már a VV óta szimpatikus, teljesen normális, intelligensen kommunikál, ha beleállnak se megy le alpári stílusba. És nagyon fontos dologokról kommunikál mindenkinek érthetően, és áll ki fontos dolgok mellett. Sajnálom, hogy egyesek nagyon leakarták járatni, mert kiállt több influenszerrel fontos dolgok mellett. Mielőtt jönnének a szidó kommentek, hogy milyen.

nov. 7. 11:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Az új fizurája, a fülbevaló, a szemüveg, na meg amilyen ruhában volt az új műsorának első epizódjában, összességében eléggé feltűnővé teszik, hogy meleg. Egy sokkal melegebb stílust vett fel, mint régen. Régen meg nem mondtam volna róla, most pedig már lerí róla igazából.

Én is kedvelem a munkásságát és mindenki úgy formálja a külsejét ahogy neki jó, de tény ami tény: sokkal b*zisabb lett külsőre. :D

nov. 7. 12:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Igen

A beszédén is

nov. 7. 12:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Régen sem bírtam a stílusát és ráadásul pedig meleg vagyok.
nov. 7. 12:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Beszéde is bu zis
nov. 7. 13:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Áááá 😃😃 Kicsit se 😃😃

én az ilyet már díszbzinak hívom. Egyértelműen a hanglejtése, a mozdulatai, mimikája... tipikus meleg

nov. 8. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!