Magyarországon miért nem kedvelik jobban az oroszokat meg az orosz kultúrát?
Figyelt kérdés
Úgy veszem észre inkább sokan a németeket meg mennek németbe dolgozni meg ilyenek.
Nekem az oroszok valahogy olyan szimpatikusak, olyan mintha a testvéreim lennének úgy érzem néha. magyar vagyok pedig.
nov. 4. 22:13
1/11 anonim válasza:
Nem azért mennek "németbe", mert szeretik a németeket...
2/11 anonim válasza:
Nem kedvelik? A kormány folyamatosan szopja az oroszokat, így a hívek ugyanezt teszik
3/11 anonim válasza:
Valahogy egyre többen nyalják Putyin hátsóját, és " kedvelik" az Oroszokat, amit én nem értek. Mert nekem a nyugati, és mediterrán országok a szimpatikusak.
4/11 anonim válasza:
Ha testvéreidnek érzed őket, költözz Oroszországba, és lépj be a seregbe. Segíts a testvéreidnek a háborúba az Ukrán elnyomást megfékezni. Szegények, nem bírnak az Ukránokkal, még Észak kórea is a segítségükre sietett.
5/11 anonim válasza:
Nincs semmi bajom az orosz magánemberekkel, az orosz kultúrát meg kimondottan nagyra tartom Tarkovszkijtól Gogolon át Vojnovicsig. Az embereknek a mindenkori orosz vezetéssel vannak fenntartásai jellemzően, ami annyira nem meglepő, tekintve, hogy a Rurikoktól kezdve majdnem mindig büdös nagy patkányok irányították azt az országot.
6/11 anonim válasza:
Hát azért az a negyven év ideiglenes itt állomásozás, állam az államban nekik mindent szabad felfogás, anyagi leszívás, kötelező tömjénezés, kötelező barátság, kötelező nyelvtanulás nem esett jól.
7/11 anonim válasza:
Kérdező, szerinted azért mennek sokan Németországba dolgozni, mert szeretik a német kultúrát? Mármint Johann Wolfgang Goethét, Freidrich Schillert, Thomas Mannt?
:-))))
8/11 anonim válasza:
Talán mert a "hanyatló" nyugat jelentette mindig is a kitörési lehetőséget, az előrelépést, nem a "vakon imádott" kelet
9/11 anonim válasza:
Úgy látom te is elaludtál töriórán kérdező 😅
10/11 anonim válasza:
Angolt tanultam, így az amerikai/britt közelebb áll hozzám..az orosszal sincs semmi gond szerintem csak sokak számára ismeretlen. Pl.:orosz nyelvet/cirill betűket én se értem...és ugye általában, amit az emberek nem ismernek attól rettegnek, mert eleve támadást várnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!