Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » (Nálatok) is így működik a...

(Nálatok) is így működik a háziorvosi ellátás ? Kartont vesznek elő?

Figyelt kérdés
Két asszisztens szemben ül egymásnak az első szobában. Ibolya és Kati. A doktornő pedig külön van egy másik szobában egyedül. Ibolya az állandó gyógyszereket írja fel. Míg Kati a doktornőnek segitkezik. Nálunk az asszisztensnő Kati a kartont előkeresi azzal kell be mennunk a doktornőhez
nov. 3. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
A fizikai felállás így néz ki, de ez a karton keresés nem. Nem keresnek nálunk ilyet, már minden a gépen van
nov. 3. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Igen, mert régi dokumentáció nincsenek fenn eesztn, meg pl évekkel ezelőtti ekg sem mindig van leírva eesztben. Javaslatokat is kartonba tesszük, zárójelentések 1 példányát is ott gyűjtjük
nov. 3. 20:08
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Nem.

A jelenlegi orvosomnál sosem volt fizikai karton, számítógépet használ az orvos és az asszisztens is, egy szobában. (csak egy asszisztens van)

Az állandó gyógyszereket szerintem itt is az asszisztens írja fel

nov. 3. 20:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Nálunk az egyik asszisztens betegekkel másik pedig a gyógyszereket írja fel
nov. 3. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
79%

Kb így.. az első kérdés, hogy "hozott e vizsgálati eredményt papíron" mondom "nem, ott van a felhőben" erre az orvos "akkor várjon kint míg megnyitom"

és felvesz ezért havi 1 milliót.

nov. 3. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, te biztosan nem Magyarországon élsz.
nov. 3. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Z generációs vagyok, ezért EESZT-ben van majdnem minden 20 éves koromtól. Sajnos az előtte lévő adatok, problémák nincsenek fent, ami elég nagy probléma nekem a mai napig. Így egyes betegségeimet nem is tudom pontosan, hogy miből alakultak ki. Néha aggasztó. De én jelentéktelennek veszem alapvetően a betegségeket. Ha tudatosan nem foglalkozom.velük akkor tünetem sincs.
nov. 4. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!