(Nálatok) is így működik a háziorvosi ellátás ? Kartont vesznek elő?
Figyelt kérdés
Két asszisztens szemben ül egymásnak az első szobában. Ibolya és Kati. A doktornő pedig külön van egy másik szobában egyedül. Ibolya az állandó gyógyszereket írja fel. Míg Kati a doktornőnek segitkezik. Nálunk az asszisztensnő Kati a kartont előkeresi azzal kell be mennunk a doktornőheznov. 3. 19:55
1/7 anonim válasza:
A fizikai felállás így néz ki, de ez a karton keresés nem. Nem keresnek nálunk ilyet, már minden a gépen van
2/7 anonim válasza:
Igen, mert régi dokumentáció nincsenek fenn eesztn, meg pl évekkel ezelőtti ekg sem mindig van leírva eesztben. Javaslatokat is kartonba tesszük, zárójelentések 1 példányát is ott gyűjtjük
3/7 anonim válasza:
Nem.
A jelenlegi orvosomnál sosem volt fizikai karton, számítógépet használ az orvos és az asszisztens is, egy szobában. (csak egy asszisztens van)
Az állandó gyógyszereket szerintem itt is az asszisztens írja fel
4/7 A kérdező kommentje:
Nálunk az egyik asszisztens betegekkel másik pedig a gyógyszereket írja fel
nov. 3. 20:13
5/7 anonim válasza:
Kb így.. az első kérdés, hogy "hozott e vizsgálati eredményt papíron" mondom "nem, ott van a felhőben" erre az orvos "akkor várjon kint míg megnyitom"
és felvesz ezért havi 1 milliót.
6/7 anonim válasza:
Kérdező, te biztosan nem Magyarországon élsz.
7/7 anonim válasza:
Z generációs vagyok, ezért EESZT-ben van majdnem minden 20 éves koromtól. Sajnos az előtte lévő adatok, problémák nincsenek fent, ami elég nagy probléma nekem a mai napig. Így egyes betegségeimet nem is tudom pontosan, hogy miből alakultak ki. Néha aggasztó. De én jelentéktelennek veszem alapvetően a betegségeket. Ha tudatosan nem foglalkozom.velük akkor tünetem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!