Hogyan alakult visszatekintve eddig ez az évetek?
az egyik legrosszabb....
Elúszott a pénzem, túl vagyok egy váláson, költöznöm kellett egy szép közös lakásból haza szülői házba, és emiatt az egész miatt munkahelyet is váltanom kellett ahol nem a legjobb a fizu.
De egyenlőre még nem vettek fel máshová.
Nyáron lediplomáztam, kiváló minősítéssel. Augusztusban, 5 év kihagyás után, végre nyaralni voltunk a szüleimmel, és hihetetlenül jól éreztünk magunkat, sikerült kikapcsolódni kellően. És sikerült feléleszteni egy barátságot is, ami szó szerint a fél életemen át elkísért, de tavaly egyszer csak megszakadt a dolog. Most viszont szorosabb és mélyebb, mint előtte bármikor is volt.
Felvettek mesterképzésre, ami eddig nagyon tetszik és a szaktársaim is rendesek. És szereztem egy szakmát is nemrégiben.
Viszont... megint meg kellett tanulnom, hogy vannak kétszínű emberek, és nem jelent semmit sem, ha szemtől-szemben kedves valaki.
Elúszott egy lehetőség (nem az én hibámból), amit előtte teljes mértékben biztos dologként tálaltak nekem. Az elég rendesen megviselt, de már túltettem magam rajta. Továbbra sincsen párkapcsolatom (ez nem felhívás tangóra, szóval nem kérnék privátokat), de már nem is zavar annyira, mint hónapokkal ezelőtt. Pár hete volt egy.. akármim, ami akár pánikroham is lehetett, pedig olyanom nem volt már vagy 3-3.5 éve :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!