Benhur1959 kérdése:
Manapság bárki kaphat munkát?
Figyelt kérdés
Ismerek drogos embereket,olyanokat is akik enyhén szólva rossz emberek voltak,mégis kaptak olyan munkát ahol elvileg számit ki milyen emberokt. 30. 09:30
1/17 anonim válasza:
És honnan tudod, hogy a munkáltató tudja is a munkavállalóiról, hogy pl. drogos? Ezt szerintem senki nem vallja be.
Mindenki képes a változásra, ha akar és tesz is érte. Szóval, az, hogy valaki egykor rossz volt, az csak egy dolog, de ha teljesen megváltozott, az már valami.
2/17 A kérdező kommentje:
Én nem úgy vettem észre hogy mindenkinek jár a kehetőség,ha nincs duma,protekció,nem tudsz szinészkedni éhen is halhatsz
okt. 30. 09:36
3/17 anonim válasza:
Oké, téged elutasítottak. Tanuld meg ezt kezelni és feldolgozni, nem sírni és a másikba belekötni, hogy ő mivel volt jobb, mint te..stb. Az életben rengeteg csalódást és visszautasítást kapunk, úgyhogy jobb lesz, ha ezeket megtanulod kezelni.
4/17 A kérdező kommentje:
Nem,az jap visszautasítást aki nem nyal,ha patkány vagy,arany életed lessz
okt. 30. 09:45
5/17 anonim válasza:
A kérdés jelentve. Akkor nyaljál te is b+, ha szerinted ez kell egy munkához..
6/17 A kérdező kommentje:
5 menjél árulkodni
okt. 30. 09:52
7/17 anonim válasza:
Lehet, hogy egyszerűen nem vagy szimpatikus. Nekem is ez a gond, mindig nehezen találok munkát, pedig versenyképes szakmáim vannak, kedves, jó természetű vagyok, csak egyszerűen a pofám nem szimpi. Mindig volt munkám, de nagyon nehezen tudtam találni emiatt.
8/17 A kérdező kommentje:
7 írtam privátba
okt. 30. 09:56
9/17 anonim válasza:
"mégis kaptak olyan munkát ahol elvileg számit ki milyen ember"
"Nem,az jap visszautasítást aki nem nyal,ha patkány vagy,arany életed lessz"
Hát te ilyen ember vagy. Irigy arra, amit mások elértek. És nem kell ahhoz nyalni, hogy megbecsüljenek a munkahelyeden. Elég, ha baromi jó vagy abban, amit csinálsz. De ezek szerint te jó sem vagy, és emberileg sem lehetsz százas. Na ez az, ami miatt visszautasítanak. Itt is hisztériázol 2 mondat után.
10/17 A kérdező kommentje:
Alkesz embert alkalmaznak mert vállalta a spicli szerepet
okt. 30. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!