Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jo ötlet lenne szerintetek?

Angelo99 kérdése:

Jo ötlet lenne szerintetek?

Figyelt kérdés
Regebben mikor ment a valovilag meg 2021 ben amikor a vivi nyerte meg odakomenteltem hogy bunda volt plusz egy vulgaris szöveget amit más nap le is vettem .Most eros buntudat lelkiismeret furdalasom van allandoan azt erzem Isten haragja utoler es most ez vagy az fog tortenni velem tudom mondtatok hulyeseg de megis masra sem tudok gondolni csak arra hogy meghalok stb.Jo otlet lenne irni rtl nek es Elnezest kerni toluk megis a lelkiismeret em megnyugodna talan.Mert allandoan rettegek magam sem merek kijarni otthon is fellek stb.tegnap is megfordultam Budapestem es olyan buntudatom volt lehet be kelett volna mennem rtl szekhazba es bocsanatot kerni.Tudom nagyon őr ultseg de meg is mit tehetnek??
okt. 28. 18:54
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
89%

"masra sem tudok gondolni csak arra hogy meghalok"

Ez bizony így is lesz.

okt. 28. 19:01
 2/37 anonim ***** válasza:
87%
Pedig élhettél is volna de most már mindegy.
okt. 28. 19:02
 3/37 A kérdező kommentje:
Miert irjatok ezt?
okt. 28. 19:04
 4/37 anonim ***** válasza:
85%
Nem unod még?
okt. 28. 19:08
 5/37 A kérdező kommentje:
De higy ha folyamatosan tartok felelmeim vannak ha megoldidna ez akkor en lennek a legboldogabb enber a vilagon
okt. 28. 19:09
 6/37 anonim ***** válasza:
82%
Már a múltkor is számtalanszor leírtuk, senkit sem érdekel mit hova írtál. Fogd fel végre, vagy takarodj el orvoshoz, majd ő kínlódik veled.
okt. 28. 19:11
 7/37 A kérdező kommentje:
Jarok orvoshoz
okt. 28. 19:12
 8/37 A kérdező kommentje:
Pedig van karma
okt. 28. 19:13
 9/37 anonim ***** válasza:
82%
Jársz a francokat. Akkor nem nyígnál a semmiről állandóan.
okt. 28. 19:13
 10/37 anonim ***** válasza:
67%
Mi a gyásznak? Szólás szabadság van, és szabad vélemény nyílvánítás. Én pl utálom szoboszlait, és ha leírom ide hogy Szoboszlai egy felkapott gyökér, senkiházi, akkor szerinted isten ezért szivatna? Ez nonszesz. :D
okt. 28. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!