Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetséges ilyen?

Angelo99 kérdése:

Hogyan lehetséges ilyen?

Figyelt kérdés
Szerintetek hogyan lehetseges ilyen?A csaladomban apam. Jo sportember igaz en most nem vagyok sovany anyam is regen nagyon sokat edzett mernoknonek van kitanulva eleg jol ismeri a vitaminokat stb ahogy en is szedek en is es ok is .Megis egy kiadosabb gyaloglas utan de amugy is mindenunk faj .Budapestet is alig tudtuk bejarni majd le szakadt a labunk.Hogy lehet hogy vannak emberek akik semmit sem szednek el is vannak hizva es szinte semmi bajuk. Nem panaszkodnak hogy faj valamijuk pedig lehet azt sem tudjak milyen vitamin mi stb.Ennyire rossz lenne a genetikank.Akkor genetika lehet tehat feleslegesen teszem fel a kerdest ha tudom a valaszt.?Kivancsi vagyok a velemenyetekre.
okt. 28. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy valami önmérgezést csináltok? Valamiből túl sokat visztek be tudatlanul.

Hány km gyaloglás? 10-15 sportemberként nem kellene hogy fájjon. Átlag ember is tud menni annyit.

okt. 28. 17:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Hat ezaz milyen onnergezesre gondolsz?
okt. 28. 17:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, mit csinálsz. Én egy darabig rendszeresen jártam súlyzós edzést csinálni, a mai napig úszok, rövid távokat (5-10 km-ig max.) futok. Mégis, mikor pár éve elkezdtem túrázni, 13-15 kilométereknél már leszakadt a lábam. Egyébként ha megnézed, kb. ez az a táv, amit kezdőknek, kisgyerekeseknek, idősebbeknek ajánlanak. Miután sokat mentem, feltornáztam az állóképességemet annyira, hogy 25-30 km. környékén jön csak az "úristen, leszakad a lábam" érzés.

Meg az se mindegy, milyen cipő van rajtad, milyen táskában mekkora súly. Én most jöttem vissza a városból, ahol egy barátnőmmel egész nap mászkáltunk, 17 000 lépést tettem meg, és a végére már fájt a talpam a vékony talpú tornacipőtől és a bal vállam a táskától (nem, képtelen vagyok a másik oldalt hordani). Túrabakancsban, hátizsákkal 40 000 lépés után se fáj semmi.

okt. 28. 17:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Jah
okt. 28. 18:35
 5/5 Senior Séf ***** válasza:

"milyen onnergezesre gondolsz?"

Csak hogy példát mondjak a mai élelmiszeripar remekeiből: kész-, vagy félkész ételek.

okt. 28. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!