Melyik volt számotokra a legszebb belföldi település, ahol jártatok? Mik tetszettek ott?
Figyelt kérdés
okt. 27. 23:16
4/14 anonim válasza:
Tatán nagyon tetszik az Öreg-tó és az Angolkert, főleg az előbbi egy csoda hely nekem, egy ligetes-erdős rész sok kicsi ösvénnyel, elég nagy kiterjedésben, nyáron pedig a víz szabadon használható, sokan járnak oda úszni, supozni, kutyát úsztatni és végre egy hely, amit nem a horgászok foglalnak el és igyekeznek mindenki mást minél jobban kiszorítani onnan.
5/14 anonim válasza:
7/14 anonim válasza:
Leginkább Eger, 2018-2020 között rendszeresen jártam, tavasszal újra voltam, és - most Szilvásvárad helyett Bélapátfalvával együtt - jövőre is tervben van. Egyéb kedvenc Várpalota, bár ott csak átfutottam bakonyi-vértesi túrák alatt.
8/14 anonim válasza:
Szeged.
Idén jártam ott először, és az akkor ott töltött napok alatt egy negatív dolgot nem tudnék kiemelni. Gyönyörű és igényes belváros, mosolygós és kedves emberek, jól karbantartott terek és parkok. Amint lehet, tervezek visszamenni.
9/14 A kérdező kommentje:
Győrben gondolkodom, esetleg sopronban. Melyiket választanátok? Még pécsen, és szombathelyen gondolkozom.
okt. 28. 12:23
10/14 anonim válasza:
Pécs szép hely ha a belvárost nézzük, úgy nekem tetszik. Az emberek befogadóak. Sajnos sok az elhanyagolt rész/ember.
A 'legtisztább' város ahol eddig voltam az pedig Zalaegerszeg, viszont itt nincs sok régi épület, így nem mondom szépnek, de nem sok rossz arcot láttam. Pedig ez lenne a kedvenc.
Falvakból talán azok tetszenek ahol sok a régi parasztház és a fekvése is szép helyen van.
A kérdést nem tudom, hogy kirándulás szempontjából vagy lakhatásból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!