Annak van jelentősége, ha valaki úgy ad meg egy telefonszámot, hogy kikeresi a névjegyekből, és a telóját oda adja neked, hogy írd ki?
Figyelt kérdés
Jelenthet valami közvetlenséget vagy bizalmasságot?okt. 24. 20:27
1/10 anonim válasza:
Konkrétabban? Ha egy vadidegen nyomja a kezedbe a telefonját, nyilván megbízik legalább annyiban benned, hogy nem szaladsz el vele.
Ismerős esetén ilyen nincs, úgyhogy a világon bármit bele lehet magyarázni. Precizitást (egyértelműen látod a számokat, nincs félreértés), önbizalomhiányt, hárítást, túlstresszelést (te nézted a számokat, ha elírod a te hibád és felelősséged), és mindenki azt amit épp szeretne belőle kihozni.
2/10 anonim válasza:
Hogy az illető nem szívbajos. Én biztosan nem adnám oda a telefonomat egy vadidegennek.
3/10 grafno válasza:
Öregek csinálják ezt, mert nem tudja átküldeni telefonon.
4/10 anonim válasza:
Azt jelentheti hogy semmi kedve azzal bajlódni, hogy valahogy kimásolja és átküldje vagy nem is tudja hogyan kell. Pl. nem tudja, hogy lehet megosztani valakivel a névjegyet, így ez volt neki egyszerűbb. Sima fapados módon odaadta, hogy írd le, oldd meg ahogy tudod. Emellett azt is jelenti, hogy ott van benne a szándék, hogy neked segítsen, mert azért nem elzavart, hanem kikereste és megmutatta, tehát azért "dolgozott" vele. Csak mondjuk ennél többet már nem akart vele foglalkozni, így a megosztás módjára nem fektetett már több energiát.
5/10 A kérdező kommentje:
Kértem papírt, hogy leírjam, azt vártam, hogy diktálni fogja, erre a kezembe nyonta a mobilt.
okt. 24. 21:11
7/10 anonim válasza:
Sosem értettem hogy nem tudják az emberek azt egy számsort megjegyezni és fejből lediktálni. Nem egy telefonkönyvet kell észben tartani, csak azt az egyet. Miért jobb minden alkalommal előkaparni, mint egyszer memorizálni? Munkahelyen, mikor új volt az egész csapat még, a vezetőnk mindenki számát elkérte baj esetére. Mentünk sorban, diktálta a legtöbb ember fejből, majd aki nem tudta az mehetett ki az öltözőbe előkaparni a telefonját és abból a saját számát. Magam részéről cikinek éreztem volna.
8/10 anonim válasza:
Inkább azt jelenti, hogy nem akar sokat foglalkozni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!