Mit szóltok ehhez az incelekről szóló videóhoz? Szerintem nagyon jól összefoglalta.
A videót megnézve így már talán az itteni incelek is megértik hogy miért nem sikeresek a nőknél és hogy min is kellene változtatniuk!
Ez egy problémamegoldó kérdés-válasz oldal. Senki nem fogj megnézni neked egy 25 perces videót, hogy elmondja a véleményét. Olvasd el a kommenteket és reagálj rájuk, ha beszélni akarsz a témáról.
Itt nem kell senkit kioktatni vagy tesztelni. Az incel is le fogja szarni, mert a saját seggfájása nagyobb probléma, mint elismerni hogy a hiba a fejében van.
Hülyeség az egész, szokásos Atis túlérzékenység.
Csak az első néhány másodpercbe néztem bele a kedvedért, de ismerem Attist és erősen sejtem mire akar kilyukadni.
Megnézve a vidit, tehát az incelek legfőbb problémája az, hogy nem alfák.
Tegyenek azért, hogy alfásodjanak! Lehet edzeni, tanulni, többet dolgozni, stb és akkor majd alfásodni fognak és tetszeni fognak az alfa ribiknek.
Miután elérték a hőn áhított alfa szintet, azután már csak azon kellene elgondolkozniuk, hogy miért jó nekik egy csomó ócska nővel szexelniük, valódi szerelem és szeretet nélkül? Az ilyen nőkért miért érdemes kínozni magukat, amikor ugyan azt a női minőséget megkaphatják, némi pénzösszegért cserébe, a prostiktól is?
Nekem ennyi jutott eszembe, a videó kapcsán és ha tényleg így működnek az incelek, hát akkor szerintem olyan valamit kergetnek, amiért nem sok értelme van teperni. Mert ha az alfaság az automatikus szeretettséget is garantálna, akkor igen, de így, hogy csak a szexet garantálja, ez nekem hosszútávon kevés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!