Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik olyan, hogy napi femcel?

Létezik olyan, hogy napi femcel?

Figyelt kérdés
Nem én akarom megmondani, hát megkérdezem.
okt. 19. 17:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
73%
Az meg mi?
okt. 19. 18:31
 2/23 anonim ***** válasza:
31%

Teoretikusan persze.

Napi incellel viszont sokkal többet láttam már.

okt. 19. 18:33
 3/23 anonim ***** válasza:
34%

Nincs mivel ha ilyet mondasz egyből nő gyűlölő himsoviniszta vagy

Csak férfiakat lehet következmények nélkül bullyngelni

okt. 19. 19:10
 4/23 anonim ***** válasza:
74%
Mi az a femcel? Olyan nő, aki vágyik szexuális kapcsolatra, de nem talál, ezért kénytelen szexmentes életet élni?
okt. 19. 19:23
 5/23 anonim ***** válasza:
32%

Nyilván ilyen nincs hogy egy nő nem talál szexet ha akar.... Olyan van hogy nem talál olyat szexre aki szerinte vonzó és neki megfelel

Pl egy nagyon csúnya kövér fogatlan nő és egy ilyen kigyúrt macsó selyemfoú alá nem ad akkor nyilván szex nélkül marad de ha akarna persze találna a saját szintén meg úgy kb az átlag pasik szintjén nagyon sok szexpartnert

okt. 19. 20:35
 6/23 anonim ***** válasza:

#5 Aha, értem.

Viszont a kérdést még ennek fényében sem értem. Mi az a napi femcel?

okt. 19. 20:43
 7/23 anonim ***** válasza:

Olyan nők akik vergődnek hogy egy férfinak se kellenek (aki az irreálisan elvárásainak megfelelne) és nyomatja a férfi gyűlölő dumákat hogy mindenről ők tehetnek stb

Általában megkeseredett agresszív kövér nők

okt. 19. 20:48
 8/23 anonim ***** válasza:
#7 Ó! És a kérdés az, hogy létezik-e ilyen? :) Hát akkor biztos létezik, nem? :) Kérdező, ez válasz a kérdésedre? :)
okt. 19. 20:55
 9/23 anonim ***** válasza:

A kérdező arra utal szerintem, hogy van-e nőben is akkora kretén itt napi szinten, mint az incelek.

A válasz igen, van. Bár nyilván nem a femcel a jó kifejezés rá. Szegényke minden kérdés alatt a női felsőbbrendűséget hangoztatja. Mondandójának a lényege, hogy a nő azzal, hogy létezik, már megtett mindent, ami szükséges. A férfinak istenként kell imádnia, gondoskodni róla, míg ő maga még csak szemét se kell rávesse a férfira cserébe. További jellemzője, hogy funkcionális analfabéta a hölgy, az agymenésére adott válaszokat nem tudja értelmezni, így értelmetlenül fröcsög.

okt. 19. 22:02
 10/23 anonim ***** válasza:
#9 És tényleg van itt ilyen? Akár privátban is, de küldenél nekem linket róla? Mármint kérdésekről, amik alá válaszolt. Mert kíváncsi vagyok és valószínűleg nem azokban a topikokban olvasgatok, ahol ő feltűnik.
okt. 19. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!