Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 1)Kinek mondanátok el a...

1)Kinek mondanátok el a lakcímeteket vagy a környéket,hogy merre laktok?(barát,kolléga,családtag stb) 2)Akkor se mondanátok el,ha megbíztok az illetőben? 3)Ha csak kalandot kerestek akkor elmondanátok?

Figyelt kérdés
okt. 15. 16:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Környéket elmondom kollégáknak simán. A pontos címet csak annak, akinek kell, mert mondjuk áthívtam. Kalandozni nem szoktam idegenekkel, volt alkalmi kapcsolatom, de az is régi ismerőssel.
okt. 15. 16:56
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
A környéket bárkinek megmondom, mit tudnának azzal kezdeni hogy Miskolc mellett lakom (ráadásul a facebookomon ki van írva a település is) de a pontos lakcímet csak azoknak akik közel állnak hozzám (barátok, rokonok, vagy ismerősök akik valami okból átjönnek). A pontos lakcímem nem mondanám el interneten senkinek
okt. 15. 17:10
 3/12 anonim ***** válasza:
44%

Pizzafurá hivatalok meg ilyeneknek

Laza kapcsikban vagy alkalmikban egyik se tudja nemhogy a lakcimem hanem a valódi nevem se..

okt. 15. 17:18
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Települést kb bárkinek akivel jóban vagyok.

Pontos lakcímet csak annak akit szeretnék hogy átjöjjön, szóval legközelebbi családtagok és barátok.

okt. 15. 17:19
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

1) Azt minden ismerős tudja, melyik településen lakom. Pontos lakcímem csak 1-2 tudja.

2) Ha megbízok is benne, akkor se mondanám el csak úgy. Majd ha csomagot küld. De ha meg is akar látogatni, akkor is előbb egy semleges helyen tali, azt' majd onnan megyünk hozzám.

3) Alkalmi kapcsolatban se nagyon lenne muszáj előre elmondani a lakcímet. Hisz' úgyis semleges helyen kell találkozni, majd onnan tovább, ahova tovább...

okt. 15. 17:20
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

1) Elmondom neked mondjuk a kerületet (Budapest). De fogalmad sincs, ki vagyok. Még jobban lőttem már be pl. ruhaboltban az eladónak, akivel egy csomót dumcsiztunk. (Megneveztem egy plázát, ami nagyon közel van, hogy annak a környékén lakom.) Barátaim tudják, szüleim is, kollégák sztem nem, de nem szoktam random benyögni a címem. Csak azt tudom én is róluk, hogy kb honnan jönnek, ha épp lezárások miatt panaszkodnak.

2) Ha valaki direkt rákérdez a címemre, annak oka kell, hogy legyen. Van olyan barátnőm, aki már aludt is itt, de fogalma sincs, mi a házszám. Nem vagyok olyan, aki idegenekben hamar megbízik.

3) Nem vagyok kalandos.

okt. 15. 17:43
 7/12 anonim ***** válasza:
23%
Senkinek a büdös életbe nem mondanám meg, merre lakom. Max a megyét.
okt. 15. 17:47
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
Istent ments.. így is tudják hol lakom
okt. 15. 17:59
 9/12 A kérdező kommentje:
Ha ismerős kérdezi és pl nem segít nektek fizikailag,nem is megy oda (legalábbis korábban amit tudott címet oda nem ment meghívásra) de kérdezgeti a címeteket mit gondolnátok miért kérdezi?
okt. 15. 19:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Panelban lakom szóval igazából a pontos címmel sem nagyon van előrébb senki. Munkatársaim tudják a címem, mert másik munkatársamtól vásároltam a lakást. Legtöbb ismerősöm is tudja, ha nem is házszámra pontosan, de utcára/épületre vonatkozóan.
okt. 15. 19:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!