Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A csajok miért nem járnak...

A csajok miért nem járnak közmunkás pasival? nem a külsőt nézik?

Figyelt kérdés

okt. 12. 08:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Szerintem is az anyagiak elsődlegesen, a fő szempont a lányoknál.
okt. 12. 10:11
 12/19 anonim ***** válasza:
82%

10-es

Gondoltam, hogy megmagyarázod. Természetesen te mindenkit ismersz, az mindegy, hogy renegeteg férfi itt sír, hogy otthon van az anyja nyakán.

okt. 12. 10:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát még azoknak is van párja es masik max csak üríteni kéne.
okt. 12. 10:24
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

#11 Nem az anyagiak a fő szempont! Hanem az adott férfi életcéljai!

Aki élete végéig közmunkából akar megélni, annak nincsenek életcéljai, azzal nem lehet jövőt tervezni..

Írom ezt férfiként! Ennyit ti is igazán átláthatnátok...

okt. 12. 10:24
 15/19 anonim ***** válasza:
12. Az megint más, legalább nem csinál gyereket kiszolgáltatva a semmire.
okt. 12. 10:40
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Tegyük fel hogy te közmunkás vagy, keresel 70ezret havonta.

Szüleiddel laksz mert ilyen keresettel semmi esélyed elköltözni.

És van egy nő aki neked tetszik, aki egy nagy cégnél dolgozik ügyintézőként 390ezret keres havonta. Jelenleg albérletben lakik,

de az a célja hogy később jobb beosztása legyen, magasabb fizetéssel, amiből tud venni egy saját lakást.

Később szeretne saját családot gyereket

Na most ez a szerencsétlen nő veled mi a francot kezdjen?? Gyakorlatilag még neki kéne eltartania téged mert még rezsi plusz albérlet felébe sem tudnál beszállni mert összesen nem keresel annyit.. (ha pl hozzáköltöznél)

Így már talán érthető hogy miért probléma a legtöbb nőnek ha valaki közmunkából és és láthatóan nincsenek is komolyabb céljai!..

okt. 12. 10:45
 17/19 anonim ***** válasza:
75%

15-ös

“Az megint más, legalább nem csinál gyereket kiszolgáltatva a semmire.“

Perszeeeee, az más. Képzeld el, hogy a gyerek csináláshoz kell egy nő és egy férfi is, szóval nem egyedül csinál gyereket a nő sem a semmire. Van a képletben egy férfi is, csak sokszor ezt elfelejtik az emberek.

okt. 12. 10:49
 18/19 anonim ***** válasza:
25%
Én még nem láttam normálisnak kinéző közmunkást. Azok vagy mind cigok vagy lezüllött alkesz magyarok.
okt. 12. 11:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Elmagyarázom, hogy én, mint nő, miért nem jönnék össze egy közmunkással.

Az anyagi vonzata nem gond, én is voltam közmunkán, mert nem volt más, megértem, ha valaki belekerül ebbe.

DE!

Közben kerestem a munkát, minden lehetőséget megragadtam, elmentem jól fizető munkahelyre dolgozni. Kevés fiatal pasi van közmunkán, nekem legalábbis ez a személyes tapasztalatom. Aki ott dolgozik, annak oka van. Férfiakat keresnek gyárakba leginkább, ez nyilvánvaló tény.

Barátnőm közmunkás, ott akadnak középkorú férfiak, akiknek simán lenne esélyük elmenni valamerre, de nem. Nekik ez kényelmes. Évek óta ott vannak, az egyik azért, mert fáj a lába, ha sokat áll, a másik nem is érez késztetést arra, hogy menjen valamerre. 38 éves és nem dolgozott még máshol.

Márpedig ahhoz, hogy megéljünk, két fizetés kell. Mint írtam, időszakosan OKÉ. De ha azt látom, hogy esze ágában sincs elmenni máshova, akkor nem fogok vele leélni egy életet. Ez nem pénzéhség, realitás. Tegyen azért, hogy neki is jobb legyen. Miért jöjjek össze olyasvalakivel, mint akit fentebb is említettem? Nem várom el, hogy 500 ezer nettót keressen, csak tényleg törekedjen arra, hogy ne ragadjon benne.

okt. 26. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!