34 évesen albérletben él valaki rajtam kívül?
Figyelt kérdés
Úgy hogy nincs lakása, maximum majd örököl egyszer valamit. Van 3 millió forint félretett pénzem, de ez kevés még az induló részlethez is. Mennyire vagyok kívül álló?okt. 11. 08:46
1/17 anonim válasza:
Szerintem rengetegen. Én 30 vagyok, de nem valószínű, hogy 4 éven belül lesz lakásom.
2/17 anonim válasza:
Remgetegen vagyunk hasonló helyzetben. Nekem 50 feletti munkatársam is. Ilyen nevetséges fizetések a nyugati árak mellé szinte esélytelenné teszik a saját lakást az egyedülállóknak.
3/17 anonim válasza:
36 vagyok. A szüleimmel élek, hogy az albérlet ne vigye el a fele fizumat. Nincs párom, így nehéz lenne egyedül boldogulni. Tisztességesen dolgozok, heti hat napot.
4/17 anonim válasza:
Többen, mint gondolnád. Idősebbek is. Én is, anyám is, a barátaim közül ketten is albérletben élnek, 30+-osok vagyunk.
5/17 A kérdező kommentje:
Na akkor megnyugodtam :D én kb 40 évesen jutok el majd arra a szintre hogy egy egy szobás garzont tudok majd venni 20 éves hitelre pesten ha így haladok. Végülis az is valami.
okt. 11. 09:01
6/17 anonim válasza:
Mi anyummal laktunk és 1 hónappal ezelőtt rám maradt a lakás, csak így van lakás. Olyan jó helyünk van, hogy a kisebb helyiséget így sem akarom használni. Kérdéses a jövője.
7/17 anonim válasza:
Nekem max nyugdíjas koromra lesz saját lakásom, akkor meg már úgyis mindegy. Többen vagyunk testvérek, az örökségre nem alapozhatok.
9/17 anonim válasza:
Semennyire. Én 30 évesen a szüleimmel élek, hála a rohadt diák hitelnek, amit törlesztenem kell. Így még a csajok is elhajtanak, ha elmondom 1 millával lógok.
10/17 anonim válasza:
Hazuggy valamit kulonben sose lesz csajod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!