Ha valaki olyannal vádol meg, ami igaz (pl. "nem törődsz velem"), elisme r i t ek?
Figyelt kérdés
okt. 11. 07:49
2/5 Katona Dius válasza:
El, igen. Aztán legfeljebb megindoklom.
Pont ugyanezzel támadott le egy minap az egyik ismerősöm, hogy olyan rég kerestem őt. Mondom igen, de neked is annyi lett volna keresni engem, mint nekem téged, ráadásul előtte mindig én kerestelek.
3/5 A kérdező kommentje:
Nálam arról van szó, hogy valóban nem, mert nem akarok. Amiről ő nem tehet, ez rólam szól. Egy ilyen infót meghallani meg senkinek se esne jól, gondolom.
okt. 11. 08:59
4/5 anonim válasza:
Belegondoltam, hogy van-e benne igazság. Volt. Elismertem. Meg is indokoltam, hogy miért. Volt olyan is ami, nem volt igaz. Azon meg megvontam a vállam, miért? Mert azon a személyen kívül mindenki látta, hogy ez nem igaz.
5/5 anonim válasza:
Amennyiben jogos és igaz, akkor elismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!