Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Segítetek esti rutint csinálni?

Segítetek esti rutint csinálni?

Figyelt kérdés

[link]

Szeretném, ha ezt alakítanátok át a következők szerint: Fények homályosítása, hallgass relaxáló dallamokat, igyál egy forró italt, gyújtsd meg a kedvenc gyertyádat, írj naplót, írj holnapi tervet, olvass pozitív megerősítéseket, pakold ki a táskádat, válts kényelmes ruhára, egyél egészséges nassot, csinálj házi feladatot és pakolj be holnapra, vacsorázz meg, zuhanyozz le, csinálj bőrápolási rutint, tarts állásidőt, olvass, jógázz, fogmosás, vegyél fel pizsamát, pinterestezz, hajgöndörítés, menj ki, egyél desszertet, relaxálj: horgolj, faragj, rajzolj, tervezz ruhát holnapra, csináld meg az ágyadat, készíts elő vizet! 10 - kor már szeretnék aludni, 9 - kor ágyban lenni. Előre is köszönöm!

okt. 10. 19:31
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Kajak ezt mind egy este akarod megvalósítani?
okt. 10. 19:38
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Öö, Hát én nem. :) Ha nem érzed magadtól,hogy neked mi esne jól (ami Nem illegális:)), azzal nem tudok mit csinálni. :)

Nem kell egy szigorú időbeosztást csinálni. Ahogy esik,meg ahogy ráérsz,meg ahogy jól esik.

okt. 10. 19:39
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Ez egy egész napos program amiket leîrtál, nem esti rutin
okt. 10. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

A képként küldött rutin szerintem hatalmas hülyeség (bocsánat), nagyon z generációs, pedig én is z vagyok, igaz még a legeleje.

25 p Netflix és 15 p olvasás?

Jeez, ezzel pont az ellentettjét éred el annak amit akarsz. Relaxálni szeretnél, és megnyugtani az agyad, mert napközben sok inger ér, ez tiszta, és nagyon hasznos, hogy este relaxálni kell, már csak a megfelelő alvás miatt. Ezt nem lehet úgy csinálni, hogy megnézel nagyjából fél epizódot, meg olvasol nem tudom 3-10 oldalt, ezzel pont az ellenkezőjét éred el, pörgeted magad információkkal, és nem tud elmélyedni semmiben. Én csakis vagy-vagy csinálnám, vagy csak inkább olvasnék (én minden este azt szoktam elalvás előtt, és ez egy anonim oldal, semmi értelme anonim módon flexelni, érted) , a netflixnek meg fenntartanék nagyobb blokkokat, amikor van 1-3 szabad órád, pl pénteken v hétvégén.

Este nem ennék desszertet a vércukor miatt, inkább napközben nasizz, amikor jól jön az extra szénhidrát a szervezetednek.

A 10p skincare amúgy mennyire reális? A páromnak több, illetve ha komolyan veszem, nekem is, pedig én férfi vagyok.

5/9 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik amiket felsoroltál kérdező. Jó érzés száll meg tőle, már a gondolatától is. De nem túl sűrű ez? Ha mindent ebből beleraknánk egy napba, nem éreznéd utána úgy hogy egy merő rohanás a napod? Főleg ha még iskola/munkaidőt is beleszámoljuk, utazással.
 6/9 anonim ***** válasza:
66%

Amúgy beszéld meg chatgpt-vel is ezt a témát, ő gyorsabban reagál, és érdekesebb ötleteket is fel tud vetni.

Én amúgy a doomscrollingot javaslom. Legjobb álombaszenderítő 🙃🙃🙃🙃

okt. 10. 19:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Írd fel egy lapra, amiket meg akarsz csinálni és ha megcsináltad pipáld ki. De szerintem hülyeség felírni percre pontosan azt, hogy mikor akarsz homályosítani, nassolni, fogat mosni stb.

Este, ahogy előttem is mondták, csináld azt, ami megnyugtat. Engem ilyenkor egy ilyen szigorú rend csak felidegesítene. Pedig én aztán nagyon időbeosztós vagyok.

okt. 10. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
robot akarsz lenni ha ezt szigoruan betartod?
okt. 10. 20:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

18.00 -18.05 zuhany,ken fenyek kikapcsolasa mindenhol!!

18.05 elkoszonsz a csaladtagoktol, pizsibe a szobadba

18.07 vacsi a szobadban

18.20 taska bepakolas,ruhakileszites masnspra ebreszto beallitasa

18.45 agyba be : cseteles a paroddal igeny szerinti idotartamban,kiveres vele vagy nelkule a kepeire esetleg kerjetsz irjon sztorit neked hozza

21.00 tel kikapcsol.konyvolvasas kislampanal

21.45 wc-re menes. meditacio

22.00 alvas

okt. 10. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!