Ignis Subdialis kérdése:
Ha olvasol valami kreatív, vicces vagy okos szöveget, milyen neműnek gondolod a szerzőjét?
Figyelt kérdés
Nyilván ha a szerző kiléte nem derül ki. Legtöbbször hogy érzed?okt. 4. 23:39
A kérdező szavazást indított:
Legtöbbször nőre tippelnék (nő vagyok)
Legtöbbször nőre tippelnék (férfi vagyok)
Legtöbbször férfire tippelnék (nő vagyok)
Legtöbbször férfire tippelnék (férfi vagyok)
12 szavazat
1/7 anonim válasza:
80%-ban férfinek. És tapasztalatom szerint túlbecsülöm a nők arányát még így is, mert később, akikről kiderült a nemük, többet tippeltem tévesen nőnek, mint tévesen férfinak.
2/7 anonim válasza:
Nekem 2 olyan barátnőm volt, akik nem voltak teljesen 100-asok.
Bár azt mondják, tőlem lettek ilyenek.
Folyton dőlt a marhaság belőlük, a legkreténebb haverjaimon is lazán túllőttek.
3/7 anonim válasza:
A szövegtől függ, a fogalmazástól, nem attól, hogy vicces meg kreatív. De őszintén szólva nem szoktam tippelgetni. Szerintem soha nem gondolkodtam el azon, hogy na vajon ezt nő vagy férfi írta, maximum ha releváns a téma miatt.
4/7 anonim válasza:
Az igazi poéngyáros maga is tudja magáról, hogy légnemű.
5/7 anonim válasza:
Én mindig keresek valamit a szövegben, ami alapján eldöntöm, milyennek képzeljem. Vagy a tartalom, vagy a megfogalmazás azért kelt valamilyen benyomást. Szóval a konkrét szöveg számít, kreatív, vicces, okos nő is lehet meg férfi is, ebből még nem tudom képzelni semmilyennek.
6/7 anonim válasza:
Én se tudom elképzelni. De engem szoktak férfinek képzelni néha a leírt szövegem alapján ha nem látnak. Ha látnak akkor nyilván nem.
7/7 Senior Séf válasza:
Ehhez kellene a női megérzés, ami nekem, tollahullott vén csókának, nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!