Manapság vannak még, akik naplószerűen blogolnak?
Anno tizenéves koromban ( most huszonéves vagyok) nagyon divatosak voltak a blogok, jópárat követtem gportalon, blogspoton és hasonló oldalakon. Azokat szerettem, amik nem konkrét tematika szerint mozogtak, mint könyvajánló, utazós blog stb., hanem teljesen nyersen a saját mindennapjaikról meséltek benne az írók, persze jó esetben valami egyedi, szórakoztató stílusban - és persze azok a bloggerek fogtak meg leginkább, akik különleges, kreatív személyiséggel rendelkeztek, vagy legalább nagyon jó humorral. Néha pedig amolyan "guilty pleasure" volt követni egyesek "egyszerű" életének apró kis drámáit és intrikáit - jobban belegondolva sok olyan naplót is követtem, ami kicsit "trash" volt, de annyira üdítően őszinte és valóságos, hogy függőséget okozott.
Egy idő után viszont a legtöbben abbahagyták a blogolást, és az utóbbi időben újabb oldalakat sem találok. Teljesen kiment a divatból ez a fajta blogolás, vagy csak rossz helyen keresgélek? Esetleg van itt valaki, aki vezet naplóblogot?
Szerintem átment ez a fajta tartalom vlogolásba, vagy tiktokra. Amit sajnálok, mert én nem követtem ilyen blogokat, de most szívesen olvasnék ilyesmit.
Egyébként az is fontos, amit a 2-es ír. Én mai napig írok naplót, kézzel. De a 2000-es években sem mertem ezt online kitenni, most még kevésbé merném, ebben az online térben gyakorlatilag semmit nem merek megosztani a nyilvánossággal, még azt se, ha nyaraláson lőttem egy jó fotót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!