Azokra az emberekre, akik fogják magukat és elköltöznek egy másik országba vagy földrészre. Nem feltétlen anyagi megfontolásból. Tetszik az életstílus, az idöjárás vagy a mentalitás. Dolgozik, mint egy rendes állampolgár, iskolába jár a gyerek és a saját vallási vagy nemzeti szokásait se erölteti rá a helyiekre.
Csak néha eszembe jutnak a németországi törökök, akik normálisan élnek és mégis meg vannak bélyegezve.
Mit gondoltok erröl?
okt. 3. 12:43
1/7 Kólauborkával válasza:
Az EU-ben mindenki oda megy és ott dolgozik, ahol szeretne. Ez szerintem szuper.
De még EU-n kívül is, ha megfelelsz az elvárásoknak.
Szerintem, aki szeretne az menjen.
okt. 3. 12:53
2/7 anonim válasza:
Németország idegennel elárasztása nyugati cél , a régi korok birodalma a gazdasági teljesítmény a két háború elég indokkal szolgált. A török zöme nem tekinti hazájának Németo t , nekik megélhetés , adót csalnak terjeszkednek tartják a piti babonás szokásaikat .Ausztriában is keménykednek a régóta 20 -30 éve ott rekedtek , bűnözők balhézók, ostoba tuskó mind . Akkor fognak koppanni a naívok amikor politikai hatalmi helyzetben kiszorítják a megszokott felállást átveszik a jogrendet . Az idegenek terjeszkednek , az energia a terület a víz a termők a kikötők stb mind létfontosságú alapok. Nem hadsereg vonul be ha nem gyár cég birtokjog aztán vendégmelósok majd menekültek . Fordított esetben semmilyen európai nem tud egyenlő jogot tőketulajdont megszerezni elszaporodni Kína Ázsia Japán arab latin térségekben , de itt bárkit minden moslékot befogadnak és a népek ezeket keresik egzotikus házastársként .
okt. 3. 13:07
3/7 anonim válasza:
#1:
Ja, persze, nagyon szuper, mikor Németben pl. folyamatosan éreztetik veled, hogy te ott csak egy megtűrt idegen vagy. B*szhatod így a munkát, ha mellette nincsenek barátaid, nincs társasági életed.
okt. 3. 14:49
4/7 Kólauborkával válasza:
Figyelj, aki akar az be tud illeszkedni. Nekem ennyi a véleményem.
okt. 3. 14:53
5/7 anonim válasza:
Engem csak az zavar, hogy az adott ország nyelvét nem hajlandóak megtanulni. Pl nálunk sok a német, lengyel. Még csak angolul se tudnak. Németül, lengyelül karattyolnak és vergődnek mint egy elkényeztetett bz1gyerek ha nem érted mit mondanak
okt. 3. 14:55
6/7 A kérdező kommentje:
A dánok rendszere szerintem erre jó. Kötelezö nyelvet tanulni és nyelvvizsgát tenni.
De igen, az integrációt nagyban nehezíti a helyiek hozzáállása a témához.
okt. 3. 15:02
7/7 anonim válasza:
A magyarok esetében elgondolkodnak-e ennek a jelentőségén:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!