Ki mit gondol az ilyen lányokról és videókról? Nemet is írjatok!
- 16-18 éves és nagyon szemrevaló, formás test, jó segg és mell, vékony derék, szép arc
- izgatóan táncol
- bájosan mosolyog, kíhívóan vagy épp ártatlanul, félénken szemlesütve néz
- falatnyi ruhában van, nagyon rövid comb és fenékvillantó feszes nadrág, végig látható bugyi és tevepata, nagyon mélyen dekoltált spagettipántos top
- harmadik világbeli egyszobás kisméretű romos bádogviskóban zajlik az előadás, esetleg vályogtéglás döngölt padlós düledező putriban, mocskos összekoszolt repedező fallal, lomtalanításra emlékeztető bútorok között
Nagyon sok ilyen videó kering manapság az interneten. Most pedig ti jöttök, kinek mi a véleménye ezekről? Lehetőleg nemet is írjatok.
"Nagyon sok ilyen videó kering manapság az interneten." jah, ha ilyenekre keresel rá, ezt fogja feldobálni az algoritmusod. Szerencsére nekem nemigen ajánl semmilyen oldal ilyen tartalmakat, a tizenéves korosztály eleve nem érdekel, szinte a gyerekeim lehetnének, abban meg végképp semmi izgató nincs, hogy alsókategóriás ribijelöltek valami koszhadt putriban vonaglanak. Ez is elfér a neten a többi szemét közt, a véleményem az, hogy leszarom ezt a színvonalat.
35F
#4 Taps neked, a többség nem ilyen!
43/N
Hát pláne így, hogy egyértelmű bizonyíték van arra, hogy csóró a csaj, tökre megétem. Ha csaj lennék és esélyem se lenne kitörni, én is ezt cisnálnám. Pénzszerzési lehetőség és nem is kell senkihez sem hozzányúlni, teljesen okés.
Mondjuk azokról a férfiakról megvan a véleményem akik erre megteremtik a keresletet. Dehát a simpek már cska ilyenek, a hülyéket meg nem baj, ha megfejik.
8-as
Akkor ne nézd!
Kereslet-kínálat, amíg nézik az emberek, addig csinálni is fogják. Nem kell foglalkozni ezekkel a tartalmakkal, ha nem érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!