Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretnek a nők tömegese...

Miért szeretnek a nők tömegesen a nagyvárosokban élni?

Figyelt kérdés

szept. 26. 08:53
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
87%
Több a kínálat a pasikból:)
szept. 26. 08:56
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
Miért, szeretnek?
szept. 26. 09:34
 3/26 anonim ***** válasza:
81%

Tömegesen? :S

Az emberek nagy része városokban él, ugyanúgy a férfiak is, nemcsak a nők.

szept. 26. 09:34
 4/26 A kérdező kommentje:
#3 Igaz, de én, mint olyan férfi, aki vidéken szeret élni, kíváncsi lennék arra, hogy azok a nők, akik nagyvárosban szeretnek élni, ők mivel indokolják ezt a fajta lakhelyválasztásukat.
szept. 26. 09:44
 5/26 anonim ***** válasza:
65%
A nők sokkal inkább vágynak társaságra. Egy férfi elvan úgy, hogy egész nap a kertben vagy a műhelyben egyedül dolgozik és senki sem szól hozzá. Inkább még örül is, hogy csönd és nyugalom van körülötte. A legtöbb nő ebbe belebolondulna, annyira zavarná, hogy nincs kihez szólni.
szept. 26. 09:46
 6/26 anonim ***** válasza:
39%
Mert vidéken túl sok az olyan férfi, mint aki ezt a kérdést kiírta (ezen a színvonalon). Ennél picit többre vágynak. (Érthető módon.) (F)
szept. 26. 09:51
 7/26 anonim ***** válasza:
69%

4: Ugyanazzal, mint a férfiak.

Több munkalehetőség.

Tömegközlekedés, ha nem akarsz, nem tudsz vezetni, autót fenntartani.

Szórakozási lehetőségek, színház, éttermek, stb.

Ismerősök, családtagok közelsége, nem kell utazni, ha látni akarjátok egymást, ha pl. maradtál abban a városban, ahol a családod él.

Nem kell a házon és a ház körül tevékenykedni. Kevesebb teendő, kényelmesebb élet, meg ugye nem is mindenki ért az ilyen dolgokhoz.

szept. 26. 09:52
 8/26 anonim ***** válasza:
70%

5: Ez hülyeség, a férfiak és a nők között is ugyanúgy van olyan, aki társaságban akar lenni és nagyon beszédes, és van, aki elvan egyedül, sőt szeret egyedül lenni.

Városban is ugyanúgy nagyon sok ember egyedül van. Sőt! Még a szomszédokkal sincs semmi kapcsolat, ami falun azért jobban működik még.

szept. 26. 09:54
 9/26 anonim ***** válasza:
72%
Én semmi pénzért nem laknék faluban. Nem azért, mert társaságra vágyok. Pont a városban lehetek magamban eleget. Akárhányszor falun voltam, illetve a tesóim is faluban laknak és meséltek bőven, rossz tapasztalataim voltak az emberekkel. Maradi, kotnyeles, nem ritkán primitív bagázs.
szept. 26. 10:16
 10/26 anonim ***** válasza:
93%

Már megint az általánosítás…

Nyilván nem vigasztal, de én rühellek nagyvárosban élni. És kb mindent, ami ezzel jár. De jelenleg ez van.

Ja, nő vagyok

szept. 26. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!