A férfiak mekkora része jár kozmetikushoz?
Én 35 vagyok, de még nem találkoztam olyan férfival, aki valaha járt volna kozmetikushoz. Vagyis hazudok, mert egy volt, de neki nagyon pattanásos volt a bőre, ezért végső elkeseredettségében ment el hozzá. Egyébként szerintem nincs igény rá, én nőként se járok, soha nem is voltam.
Az én párom még manikűröshöz sem akar elmenni, szerinte az is b*zis 😃 Egyedül barberhez jár.
De ettől függetlenül ezek az emberek nem voltak igénytelenek , szerintem nem a kozmetikustól lesz valaki igényes.
Véleményem szerint amúgy nem gáz dolog, ha egy férfi ilyenekhez jár, de kell lennie egy határnak nőknél és férfiaknál is, ami nem megy át túlzott hiúságba, és ezáltal felszínességbe.
Egyik volt kolléganőm már kozmetikus, és ő azt meséli, hogy fiatalok közül fiúk gyakrabban mennek, mint lányok.
Nekünk maradnak az igénytelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!