Az intelligenciában felső ezrelékbe tartozók hogyan élnek?
Figyelt kérdés
Honnan ismerni meg őket?szept. 20. 17:24
11/16 anonim válasza:
Ismertem egy ilyen baromi magas IQ-val rendelkező középkorú palit, kamaszként voltam nála 1-1 alkalommal matek korrepetáláson.
A házában két dolog volt, rengeteg könyv és rengeteg szemét. Nő nulla, barátok nulla, de nem is igényelte, kvázi egy felnőtt testbe zárt gyerek lélek.
Egyébként a maga módján végtelenül kedves volt, és a munkatársai is elfogadták a furcsaságai ellenére is, de ő egy ponton túl valahogy képtelen volt szociálisan nyitni mások fele. Túl sok minden volt a fejében... nem is volt olyan téma, amihez ne tudott volna érdemben hozzászólni. Igaz, ezek többnyire lexikális tapasztalatok voltak...
13/16 anonim válasza:
fo ismertetojegyuk: voros haj es nagy fasz
14/16 A kérdező kommentje:
12-13: Miért ki vagy Te?
nov. 18. 23:49
15/16 A kérdező kommentje:
Nemecsek Ernő, Szász Márton, Horn Gyula? :ö
nov. 19. 00:43
16/16 anonim válasza:
Mondjuk szerintem amiket itt írnak, inkább csak hamis sztereotípiák. Az én a menzás tesztje szerint a felső fél %-ban van, ha jól emlékszem, nyilván azon belül nem tudni, hol. De egyáltalán nem olyan, mint amit itt írnak a válaszolók, 40 éve házas, 3 gyereke van, anyagilag is teljes jólétben él.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!