A nők miért képtelenek precízen bepakolni a mosogatógépbe?
Férfiak miért képtelenek használni a mosógépet? Mintha valami űrtechnika lenne, úgy figyelik a távolból.
(igen, ez kb. annyira igaz, mint a te kérdésed)
#2 Teljesen igaz!
Bár a férjem már kezd megtörni és néha bepakol, de még nem sikerül neki olyan precízen, mint nekem - morog is, hogy átpakolom, de kb. még 1x annyi edény befér, ha én pakolom :D
Kérdező, ha annyira zavar, hogy idegeneknek panaszkodj róla, nyugodtan átvállalhatod ezt a feladatot és akkor problem solved.
Én sem értek egyet mindig azzal ahogy feleségem pakolja be, de valójában ha meg azt nézzük: ő azért tudja megcisnálni, mert én nem csináltam meg. Akkor meg mit kritizáljam? Amikor én pakolom akkor majd szép és OCD-kompatibilis lesz a bepakolás.
Egyáltalán nem általánosító a kérdés, szóval biztosan igazad van kérdező!
Szerintem te pakolod be legjobban a mosatlant a gépbe, gratulálok!
Remélem egyszer eljön majd az a nap, amikor egy férfi képes magában feldolgozni hogy egy női ismerőse csinál valamit, ami nem tetszik neki, ahelyett hogy nyilvános fórumokat használna a hisztériája levezetésére.
Tudom hogy ez egy halva született vágy, de akkor is.
Amúgy mosogass te mostantól, probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!