Transzfóbok! Ti csak a transznemű embereket gyűlölitek vagy a melegeket, biszexeket is?
9es vagyok, az én szememben valamilyen a tudomány által meg nem magyarázott agyi rendellenesség, egy kalap alá veszek mindent, de ahogy te fogalmaztál, lehet a genetika játéka is.
Egy biztos, az adott illető nem tehet róla, és nem is "betegként" kell kezelni, de szerintem egyértelmű, hogy valami más náluk, csak a tudomány jelen állása ezt nem mutatta ki, és jelenleg nem is kell ezt kezelni vagy ilyesmi, tehát ne érts félre, nem azt mondom, hogy most minden lmbtq személy "bolond és menjen diliházba".
Természetesen a transzok értelemszerűen kapják meg a nemváltoztatáshoz a segítséget, ha szeretnék.
Viszont nem tartom kizártnak, hogy a távoli jövőben megtalálják ennek az okát, és aki szeretné, az kezeltetheti magát, nem tartanám ezt butaságnak.
13
Megváltoztathatja az állapotát, ha szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!