Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen pozíció az, hogy beszerző?

Milyen pozíció az, hogy beszerző?

Figyelt kérdés
Mit csinál?
szept. 13. 08:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy google kattintás az egész...
szept. 13. 08:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Google
szept. 13. 08:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Valós tapasztalatok érdekelnek, a netről ki tudom olvasni. Az válaszpljon, aki volt már beszerző. Mik a feladatai? Nincs ismerősöm irl, akit megkérdezhetnék. Köszönöm.
szept. 13. 08:38
 4/9 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%

Na vajon mit...

Megrendeli más cégektől azt ami a cég működéséhez vagy az esetleges értékesítésekhez vagy esetleg a munkák elvégzéséhez szükségesek.

Például egy étteremben is kell "beszerezni" dolgokat, bár nem feltétlen tartanak erre fent egy külön munkakört. De nyilván nem magától terem oda a sok alapanyag.

Na ezt jelenti.

szept. 13. 08:40
 5/9 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%

"aki volt már beszerző. Mik a feladatai"

Szerintem inkább ne jelentkezz ilyen állásra, ha azzal sem vagy tisztában, hogy ahány hely annyi féle munkakört jelenthet. Nagyon nem mindegy, hogy esetleg IT vagy építőipar vagy bármi más területen vagy beszerző.

szept. 13. 08:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nézegess beszerzo álláshirdetéseket, ott a feladatoknal le kell hogy legyen írva.
szept. 13. 08:44
 7/9 A kérdező kommentje:

Ezért kérdezek itt beszerzőket vagy volt beszerzőket, mert szerintem is ahány hely, annyi féle feladatkör.

Én nem jelentkezem ilyesmire, tisztában vagyok a szellemi korlátaimmal. El se tudnék látni egy olyan munkakört, dehogy. Innen próbálok épülni. Köszi. :)

szept. 13. 08:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Négyesnek nagyon köszi az érdemi választ, hálás vagyok.
szept. 13. 08:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ, hogy milyen beszerző.

Egy anyagbeszerző pl a termeléshez szükséges anyagokat szerzi be, de egy stratégiai beszerző, már ártárgyalásokkal foglalkozik inkább. Nyilván kell egy ilyen pozícióhoz felsőfokú angol, hiszen beszélni is kell, kis excel tudás, illetve bele kell tanulnod az adott cég vállalatirányítási rendszerébe.

szept. 13. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!