Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismerteek olyan férfiakat,...

Ismerteek olyan férfiakat, nőket akik bekattantak, pszihók lettek hogy nem kellettek senkinek hogy magányosak és alkeszek, drogosok, depisek lettek?

Figyelt kérdés

Ki tudtak ebből jönni és hogyan?

Egyik volt osztálytársam lett ilyen a negyvenes évei elejére a hosszabb kapcsolata után évekig nem talált senkit pedig vicces és intelligens és a pszihiátrián kötött ki. Márcsak árnyéka régi önmagának rá se lehet ismerni

szept. 11. 23:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%

#5 vagyok

Én koffeinfüggő lettem illetve fimnézésbe, zenehallgatásba és versírásba menekültem. Nálam se old meg semmit, a reménytelen szerelmet ezek nem tompítják.

szept. 13. 12:06
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó a túl sok koffein mert hosszú távon roncsol és méreg. Ezt csak gondold át mert nem éri meg egyik szutyok ribiért sem tönkremenni. Majd elveri az Isten ha úgy akarja!
szept. 14. 01:10
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem ribi, nem is volt az. És inkább a koffein, mint pia vagy kábszer!

szept. 14. 12:31
 14/23 anonim ***** válasza:
De annyiban igazad van, tényleg nem tesz jót. Mellette amúgy netfüggő is vagyok!
szept. 14. 12:35
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hozza ki belőled, csak a rosszat! Ismerős! Majd ha lecsillapodsz akkor megváltoznak a dolgok, lehet hogy JÓ irányba!

A "ribit" átvitt értelemben írtam. Sok semmirevaló nő van, aki legfőképpen saját magát veszi semmibe és legfőképpen az szív, aki tényleg tudná őt igazán szeretni.

szept. 14. 13:03
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
A koffein roncsol ha túlzásba viszed. A legerősebből is kb. napi 2-őt, maximum 3-at. Én is túlzásba vittem (pia helyett) és csúnya vége lett, nem részletezem! Szerencsére jól vagyok! KOPP-KOPP!
szept. 14. 13:05
 17/23 anonim ***** válasza:
53%
Vizet mindenképpen igyál mellette, legalább 1-1,5 litert, én sajnos víz helyett is azt ittam (évekig), ne akard hogy baj legyen!
szept. 14. 13:07
 18/23 anonim ***** válasza:
53%
A koffein méregnek számít, főleg nagy mértékben, akár halálos is lehet, ezt orvos mondta!
szept. 14. 13:09
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Én is pia helyett "használom". 9 éve szoktam le. Abba majdnem belehaltam.
szept. 14. 13:20
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Erre mondtam hogy NE tedd tönkre magad egyetlen "ribiért" se!

Inkább sétálj egyet a természetben, a madarak is neked dalolnak!

Sőt, még a Nap is neked süt, az eső is neked esik!

Majd jön valaki más aki értékel, vagy ez/ő fog kijózanodni!

szept. 14. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!