Hogyan magyaráznád el egy kisgyereknek, ha látna a
boltban egy transzvesztitát?
Figyelt kérdés
Budapesti élelmiszer bolt :
A nővérem kisgyereke mondogatta hogy bácsi, bácsi a nővérem és én pedig helyeseltünk, mire kiderült hogy akire ő bácsit mondott, Az egy transzfesztita volt, majd nőies hangon elkezte mondani hogy „na de kérem, hol a bácsi?”És kacagni kezdett…. Azonkívül rendkívül felzaklató volt a jelenség, a gyereket teljesen összezavarta. Szerintetek ez beleszólhat a szexuális Fejlődésébe? Nincs egy fajta határ hogy hogy lehet közösségbe / gyerekek köze menni ?
Szerintem nem létezik olyan selejtes gyerek, akinek egy efféle 10 másodperces interakció megzavarná a szexuális fejlődését. Nyugi, valszeg az unokaöcséd/húgod sem ennyire nyomi.
szept. 10. 17:27
3/11 anonim válasza:
Ha vörös hajút látna, akkor meg boszorka akarna lenni, vagy mi az összefüggés?
szept. 10. 17:56
4/11 anonim válasza:
Napi LMBTQ ekéző kamu.
szept. 10. 18:23
5/11 anonim válasza:
El kell neki mondani, hogy látod te 4 évesen is tudod mi van a lábaid között ezért lány vagy. Ez a bácsi meg még most se tudja.
szept. 10. 18:38
6/11 Metionin válasza:
Szülővárosomban van 3 transzi, ebből egy már elég idős, gyerekkoromban volt olyan 20 körüli. Mindenki ismerte, én is tudtam már oviban, hogy Józsinak hívják aki fiú de szeret lány ruhákban járni. Valahogy nem borultam ki rajta. Lehet, hogy csak nem tálalták szenzációként, pedig 5000 fős település. Egy kisgyerek nem fog emiatt identitás- vagy egyéb zavarban szenvedni, főleg ha ti sem csináltok belőle ügyet.
szept. 10. 18:45
7/11 anonim válasza:
"Jelmezbál lesz valahol a közelben!"
szept. 10. 18:46
8/11 anonim válasza:
#2:
Nekem egy elég rövid beszélgetést hallva bizonyos dolgok sokkal izgatóbbak.
Elég nagy hatással volt, van mai napig a szexualitásomra. Nem tartom magamat emiatt selejtesnek.
szept. 10. 19:06
9/11 anonim válasza:
8
Ha egy beszélgetésfoszlány miatt megrekedt a szexuális fejlődésed, akkor ne vedd magadra, amit a 2-es kommentemben írtam. 😆
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!