Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 46-os láb nagynak számít?

46-os láb nagynak számít?

Figyelt kérdés

Sokan ámulnak miatta.

19/F

szept. 9. 20:07
A kérdező szavazást indított:
Igen, nagy.
Közepes.
Nem, nem nagy.
27 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

mihez képest?

160 cm magassághoz igen, 190 hez nem

szept. 9. 20:23
 2/9 anonim ***** válasza:
csavomnak 48as laba volt, elhizottka mar 11. ben. maradt ~180cm ha par cm-rel nem alacsonyabb.
szept. 9. 20:31
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Nőnek rohadtul. Pasinak egy kicsit nagyobb az átlagosnál, de közel sem extrém.
szept. 9. 20:31
 4/9 Fragments of Fantasy ***** válasza:
Igen, nagy. Nekem sincs kicsi lábam, mert valahol 44,5-45 körül van. Alapvetően szerintem már ez is nagyobb, mint az átlag. Pedig én nem vagyok valami magas, mert nem vagyok 180 cm se. De a 46 az már nyilván nagy, csak nem extrém nagy.
szept. 9. 20:50
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Abból a szempontból nem vészes, hogy 46-os méretig még mindenféle lábbelit lehet kapni. 46 felett viszont már necces
szept. 10. 09:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Átlagostól nagyobb, de nem extrém.
szept. 10. 16:18
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Csónak
szept. 13. 12:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem kicsi, a sztenderd boltokban kapható legnagyobb méret általában, de mondjuk 185 cm felett arányos. Egy kollégámnak 180-hoz 47-es, na az már feltűnő, de hát ez van, egy lábméretről senki sem tehet.
szept. 14. 13:38
 9/9 anonim ***** válasza:
nemtom miert ilyen sokan szavaztak az igenre, bementek ferfi reszlegbe 44 - 45 talpak vannak, 46 is van csak kevesebb valamennyivel, a felettiek is ritkak de az is van, de az mar joval kevesebb. plusz sokszor egy 45-os igazabol 46 os is meg forditva egy 46 os 45 os
szept. 14. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!