Mivel lehetne egy ilyen hangulatingadozást kezelni? Eddig örültem, hogy felvettem és ezért küzdöttem tavaly ősz óta. Most pedig ahogy közeledik az év kezdés elkezdtem f.sni az egésztől, pedig megvannak a terveim.
Én minden este félve alszom el, milyen lesz másnap a hangulatom. Van, hogy délig hozzám se lehet szólni, de még saját magamat is elásnám legszívesebben. Van, amikor pedig szó szerint kicsattanok a boldogságtól.
Minden kirándulás, nyarálás úgy kezdődik, hogy hiába vártam hetekig, hónapokig, az indulás reggelén kedvtelen vagyok. Egyszer Olaszországba utaztam és azon gondolkodtam reggel, hogy nem megyek ki a reptérre, nem érdekel a bukott pénz sem. Borzasztó sokszor.
Mondjuk a kajálás nálam össze vissza. Pl. július óta kb. Mekin élek, mert így kijövök nullára, ha eladom a plusz poharakat.
Csak ne jönne elő ez, hogy olyan s.rnak érzem magam meg bénának. Pedig voltam én már mesterképzésnél magasabb szinten is. Csak ott személyes és szakmai okok miatt nem folytattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!