Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem értik meg, hogy ha...

Miért nem értik meg, hogy ha nem tudok külföldi nyelvet, nem megyek külföldre?

Figyelt kérdés
Van pár haverom akik elhívtak külföldre, de én mondtam nekik, hogy nem, mivel semmi nyelvet nem tudok, nem fogok senkivel értetlenkedni. Erre, hogy "mi majd fordítunk" magyarán ha isznak pl. kezdik a baromkodást én meg vigyorgok ha nem értem mi van. Rajtam nevetnek, hogy én sosem voltam külföldön.. sajnos diszlexiás vagyok és képtelen (szóismetlés ) vagyok megtanulni nyelvet, szavakat felejtek el, nem érdekel, kényszer, szégyellem is, de szerintem ez nem vicces.
szept. 4. 19:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mármint nyaralni hívtak vagy dolgozni és ott élni? Nem mindegy.
szept. 4. 19:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Te miért nem érted meg, hogy akik nem értenek meg Téged, azokkal szakíts meg mindenféle kapcsolatot, akár közeli rokonnal is?!?
szept. 4. 20:04
 3/15 anonim ***** válasza:
37%

Én is hasonlo vagyok.

En munkatarsaimon meg lepődöm meg néha hogy se angolul nem tzdnak de kimennek pl nyaralni Olaszo-ba is, más Németo-ba, a többit meg se tudtam jegyezni mert soha nem hallott városneveket mondanak csak és nem az államot.

Es képesek ugy kimenni hogy max köszönni, megköszönni tudnak.

Ezen kivul kiakaszt még az is amikor vki kimegy akár Mexikóba es egy hétig a szallodaban van a medencékbwn meg a hajon, a szállodai akármilyen kertekben ültetvenyeken mexikobol meg nem látnak szinte semmit.

Meg birom amikor éhező államoknak van egy turista kozpontja a turistának meg le se jön az hogy amugy ivóvíz sincs az államban a turisták is palackozott vizet ihatnak csak es kizárolag.

És képben sincsenek semmivel hogy hol nyaralnak valójában..

szept. 4. 20:12
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
*jav én viszont munkatársaimon lepődöm meg néha
szept. 4. 20:13
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
(Sajnos nem ugrik be melyik államban van éhezés is szomjúság is de turizmusból próbálnak valamit fedezni, aztán mennek is oda a turisták "hepázni" es totál nincsenek képben az állam gazdaságával sem meg semmivel sem. Hogy valojában nyomornegyedben nyaralnak csak épp nem látszik mi van aturistaközponton túl. És akkor a nyelvismeret hiánya még hagyján is. Bocs az offért.)
szept. 4. 20:18
 6/15 anonim ***** válasza:
41%
3# Hát én evvel a förmedvény irománnyal nagyon nem "fikáznék" le senkit. Szerintem inkább a magad háza táján sepregess, mert amit iderittyentettél az mind nyelvtanilag, mind stilisztikailag undorító.
szept. 4. 20:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

A magam tájékával én rendben vagyok.

Én foglalkozom azzal ha vmelyik országban vagyok hogy van minimum ismeretem arról hol vagyok kik között, tudom a nyelvet is, és nem a szállodáért megyek ki hogy ki se dugjam onnan az orrom, szállodák itthon is vannak ennyi erővel.

Az iromány meg sima mobilírás nyilván neked nem megy különvsévet tenni elütések közt gyorsmobilírás és helyesíras közt sem.

szept. 4. 21:09
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A 21. századi agyonmodernizált világban már vannak telefonra letölthető fordító alkalmazások. Sok van. Plusz, a neten is találsz példamondatokat. Nem kell megtanulni, írd ki magadnak a fontosabbakat.

Nem a kifogásokat kell keresni, hanem a problémádra a megoldásokat.

szept. 4. 21:49
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
@7 Csak olyan országba mész, ahol beszéled a helyi nyelvet? Elég sokat utazom, elég nehéz lett volna 10 év alatt normális szinten megtanulni a spanyolt, a portugált, a japánt, a mandarint, a kantonit, a burmait, a thait, a vietnámit, az arabot, a lettet, a litvánt, a finnt, az olaszt, a franciát, a németet, az oroszt, a kazahot, a kirgizt, az üzbég több dialektusát, a törököt, a perzsát, a dárit, a pastut, a tádzsikot, az urdut, a hindit, a kannadát, a tamit, malajalamot, a malájt, az indonézt, a tagalogot, a szingalézt, az örményt, a grúzt, az azerit, a románt, a szlovákot, a szlovént, a szerb-horvátot, a macedónt, a bolgárt, a katalánt, a afrikaanst, a szuahélit, a jorubát, a zulut, a türkmént, az észtet, a lengyelt, a csehet, az ukránt, a belaruszt, az albánt, a baszkot, meg még mittomén mit hagytam ki. Angollal meg pár helyi szóval világvégi afgán falvakban is megoldottam, amit muszáj volt, ennyi nyelvet meg egyszerűen nem lehet megtanulni.
szept. 4. 22:36
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha nem megy, akkor nem megy, te ehhez nem értesz, ők más máshoz.
szept. 4. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!