Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szidták annak idején...

Miért szidták annak idején Győzikét a piros bőr ülőgarnitúrája miatt hogy giccses , miközben ha szereti a giccset akkor miért ne legyen neki?

Figyelt kérdés
szept. 4. 08:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Millió másért is szidták, a legtöbben azért és teljesen jogosan, hogy egy ilyen gyökeret miért kell reklámozni a tévében....
szept. 4. 09:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Reklámozás? Egy műsor volt és sokaknak tetszet... Akinek nem az meg minek nézte, van vagy száz másik csatorna...
szept. 4. 09:09
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
#2 Mert minőségi tartalmakat kellene sugározni a tévében, nem ilyen szennyet amivel szándékosan butítják az embereket!..
szept. 4. 09:23
 4/11 A kérdező kommentje:
De hát át lehet kapcsolni minőségi tartalmakra annak akinek az kell. Akinek meg ezt tetszik miért ne nézhesse? Ráadásul ez üzlet. Most ne adjak el egy terméket azért mert van akinek nem tetszik...?
szept. 4. 09:27
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
#3: annyira leszel buta egy szórakoztató műsortól, mint kaszabolós tömeggyilkos egy horrorfilm nézésétől, vagy szakács egy főzőműsorból, élsportoló az olimpiai közvetítésből.
szept. 4. 09:28
 6/11 anonim ***** válasza:
36%

#5 Nem értek egyet! A horrorfilmek is 18+osak, nem véletlenül!

Csak gondolj bele, ha egy gyerekkel 3éves korától csak horrorfilmet nézetsz rajzfilmek helyett, az szerinted milyen hatással lenne rá??

Mert ezeket a műsorokat mint a győzike show és társaik, többségében gyerekek nézik, vagy egyedül, vagy pedig a szülőkkel együtt! És rájuk igenis hatással lesz!

szept. 4. 09:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Akkor korhatárossá kellett volna tenni?
szept. 4. 09:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kellett volna ilyen műsor. A néphülyítés nem lehet üzleti dolog. A piros bőr kanapé lehet jó néhol főleg ha nem ül rajta a Győzike, de a tv-ben nem kellene tömény szrt leadni mert néhányan kínjukban nézik. Otthon legyen nyugodtan akármilyen kanapéja de nem kellett volna őt a tv-be betenni.
szept. 4. 09:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

“ hát át lehet kapcsolni minőségi tartalmakra annak akinek az kell”

Én akkoriban suliba jártam, osztálytársaim nézték és mindig kitárgyalták reggel, így muszáj volt tudnom róla mi volt benne. Hogy tudtam volna átkapcsolni hogy mások minőségi tartalmakról beszélgessenek körülöttem, ne erről az ótvaros 💩ról?

szept. 4. 10:01
 10/11 A kérdező kommentje:

Mondjuk én beszélgetni is azzal szoktam akinek érdekel a mondanivalója...

Persze jó kérdés mekkora volt az iskola meg az osztályterem...?

szept. 4. 10:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!