Tökéletesnek érzed-e az életed, ha igen, miért, ha nem, miért nem?
Figyelt kérdés
szept. 3. 15:14
1/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem ,hogy miért? Mert egy nyomoréknak születtem
3/13 anonim válasza:
Buktatókkal teli út van mögöttem,41 éves férfi vagyok.
Sikertelen gyerekkor , göröngyös verejtékes de sikeres felnőttkor van mögöttem .
Van egy gyönyörű fiam , feleségem,sok ingatlanom ,èrtèktàrgyak,jó autóm,több útlevelem, külföldön èltem sokat,utazgattam
5/13 anonim válasza:
Minden okes, csak hianyzik a szex :)
40F incel
6/13 anonim válasza:
nem tökéletes , nincsenek barátaim ,ki kozositettek ,utolsó választás vagyok általában ,stb. talán még tudok változtatni .
7/13 anonim válasza:
Igen. Jól nézek ki, jó munkám van, sokat sportolok, sok barátom van, szingli vagyok enyém a világ (meg akármelyik pasi🤣), jó a viszonyom a családommal, sokat utazgatok, jó az egészségem. Ennél többet senki nem kívánhat.
8/13 anonim válasza:
Lehetne jobb is mert pl. szerencsés vagyok hogy van állásom de utálom mint a sz@rt mert olyan emberekkel vagyok kürülvéve, akik jobban megbecsülhetnének. Szóval tökéletes élet szerintem nem létezik.
9/13 anonim válasza:
#3: Azt ne hagyd ki, hogy voltál hajléktalan is és többször csődbe is mentél.
10/13 anonim válasza:
nem az. Nem akarok tökéletes életet, akkor nem volna értelme felkelni se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!