Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg el vagyok maradva a...

Tényleg el vagyok maradva a modern világ elvárásaitól?

Figyelt kérdés

31 éves vagyok. Nem érdekelnek pl. a tv-n, számítógépen a legújabb újítások, nekem jó a régi is. Netflixet, youtubot nem is tudom mikor néztem utoljára. Nem szeretem a mostani zenéket, a régiek jobban feldobnak. A mobil nekem csak telefonálásra meg sms-re kell.

Babát várok. Ki vannak akadva, hogy nem akarom hogy nézzen majd ilyen újkori, gyilkolászós rajzfilmeket. Amikor én gyerek voltam, akkor legalább volt értelme a meséknek. A gyerekjátékok miatt is ki vagyok akadva.

Ez csak pár dolog ami eszembe jutott, de van még egy csomó, mert minden nap szinte összeütközésbe keveredünk ezzel kapcsoltban a férjemmel.

szept. 1. 05:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem egyáltalán nem!

Bárcsak ilyen párom lenne!!

szept. 1. 05:43
 2/18 anonim ***** válasza:
67%

Nincs veled semmi gond.

Viszont az, hogy azt hiszed, van valami gond ezzel és kérdés lett belőle, na az okozhat még sok gondot.

szept. 1. 05:45
 3/18 anonim ***** válasza:
79%

Inkább beszűkült a világnézeted. Jobb esetben az ember ízlése és gondolkodása fejlődik idővel, kíváncsi a világra, és új ingereket keres, de persze olyan is van, aki örökre a nosztalgiában keres menedéket.

A nosztalgia önmagában nem nagy gond, a beszűkült világnézet viszont az lehet.

Ez a "régen minden jó volt most meg minden rossz, régen még volt érték a világban most meg minden ijesztő" gondolkodás nem túl kifizetődő.

Én pl a 90es években voltam gyerek, és emlékszem apám kb olyan volt, mint te; minden újdonságot ami engem érdekelt ordas nagy hülyeségnek tartott, bezzeg az ő ízlése volt az etalon. Amit ő nézett, meg halgatott fiatal korában az minden fantasztikus volt, az újra meg nem is volt kíváncsi, mert ami új, az bóvli szar. Képzelheted milyen remek kapcsolatunk volt, gyorsan megtanultam hogy hogy titkoljam el előle, hogy mi érdekel. Sosem avattam be semmibe, mert tudtam hogy csak lealázná azt amit szeretek.

Persze teljesen normális ha az embernek vannak preferenciái, de jó nyitottnak lenni más dolgokra is. Az pedig - már megbocsáss - elég nevetséges, hogy ne legyen SEMMI a modern médiában, ami tetszene neked. Max keresni kell.

szept. 1. 06:46
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Az újítások engem se érdekel, viszont a YouTube nagyon szuper találmány. Rengeteg önfejlesztő és egyéb tudományos videó is van rajta, meg film is, nemcsak zene.

A mostani mesék többsége szerintem is hulladék, a régebbiek sokkal jobbak voltak.

Ha ennyire különböztök a pároddal, hogy lehettek még együtt?

szept. 1. 07:07
 5/18 anonim ***** válasza:
73%
Ebből válás lesz....bocsi. Amúgy tetszik nekem, hogy ilyen nő vagy.
szept. 1. 07:19
 6/18 anonim ***** válasza:
91%

"Amikor én gyerek voltam, akkor legalább volt értelme a meséknek."

A szüleidnek meg valószínűleg az agyukra ment.

Tele van a világ értékes kortárs dolgokkal. Rajzfilm, mozifilmek, gyerekkönyvek, fejlesztő játékok, hasznos technikai cuccok. Azzal, hogy egy hatalmas "NEM"-et ragasztasz mindenre, ami mai, csak azt éred el, hogy beszűkül a világod, és jó eséllyel a gyereked egy idő után csakazértis keresni fogja azt, amit te nem mutatsz meg neki (vagy még rosszabb, tiltod).

Nézz körül egy kicsit a világban, mert fejlődik, és azzal is kell kezdeni valamit, ami van és lesz. Nem csak azzal, amit te gyerekkorodban megszoktál, és ezért komfortos és nosztalgikus.

szept. 1. 07:24
 7/18 anonim ***** válasza:
64%

Igen, k*rvára különleges vagy. Ugye ezt vártad?

Néhány ismerős vélemény nem a modern világ elvárásai.

szept. 1. 07:27
 8/18 anonim ***** válasza:
17%

Csak azert nyalnak neked mert no vagy. Irj ki hasonlot, dew add ki magad pasinak.

Ja es teny, hogy a mai mesek szarok, de a gyilkolos az nem mese hanem esteleg ANIME! En nem szeretnek a gyereked lenni :P

szept. 1. 07:38
 9/18 anonim ***** válasza:
79%

Azert regen is voltak durva mesék pl Piroska es a farkas

Farkas megette a nagymamát, vadász felvágta a farkas hasát es koveket rakott bele aztan osszevarrta

Csak amikor igy le volt irva es olvastuk, fel se fogtuk gyerekként hogy mit olvasunk

szept. 1. 08:16
 10/18 anonim ***** válasza:
82%
A gondok akkor fognak kezdődni, amikor 8-10 év múlva a gyerek érdeklődne ezek iránt, de a szülő hozzászólni sem tud, mert sosem használta, elvből utasított el mindent. A gyerek meg szépen technológiai analfabéta lesz.
szept. 1. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!